Un spa privat A L’HOTEL CAL BARBER 4* Un spa privat 

Busques un pla romàntic? Ja l’hi tens, en un poblet envoltat de camps d’oliveres, on s’hi troba un dels hotels més singulars de la Costa Daurada. L’Hotel Cal Barber us promet que escapareu del brogit diari i en sortireu renovats, quan reserveu el seu spa privat. 

Gaudiu en absoluta intimitat del jacuzzi, la piscina contracorrent, els banys de vapor amb cromoteràpia i les dutxes biotèrmiques. Durant tota la sessió l’spa es tanca en exclusiva per a vosaltres (o per a tu sol o sola), de manera que res no us destorbi, alliberant-vos en els plaers de l’aigua i la companyia de la vostra parella. 

L’spa privat ocupa la darrera planta de Cal Barber, una senyorial casa de pedra i fusta de l’any 1798, magníficament reformada. Per la seva ubicació ideal, podreu completar el pla amb dies de platja i enoturisme, ja que està a tocar de Cambrils i del Priorat. Cal Barber serà el vostre refugi secret.

calbarber.com Pl. de l’Església, 2 

Botarell (Baix Penedès) 

Telèfon 977 82 69 50

Pack Relax amb habitació, spa i esmorzar: des de 210€. 

Comparteix aquest article