En utilitzar aquest lloc, vostè accepta les Polítiques de privacitat i les Condicions d'ús.
Accept
Revista SortidaRevista Sortida
  • Inici
  • Tots els números
  • Especials
  • Punts de distribució
  • Contacte
Lectura: L’HOTEL MAS LA FERRERIA UNA ALTRA HISTÒRIA
Comparteix
Notificació
Aa
Revista SortidaRevista Sortida
Aa
  • Inici
  • Alt Urgell
  • Alta Cerdanya
  • Alta Ribagorça
  • Andorra
  • Baix Camp
  • Barcelona
  • Berguedà
  • Cerdanya
  • Conca Dellà
  • Costa Daurada
  • Empordà
  • Garraf
  • Garrotxa
  • Girona
  • Lleida
  • Osona
  • Pallars
  • Pallars Jussa
  • Pla de l’Estany
  • Ripollès
  • Tarragona
  • Tarragonès
  • Terres de l’Ebre
  • Inici
  • Tots els números
  • Mapa de distribució de la revista Sortida
  • Contacte
Have an existing account? Iniciar sessió
Segueix-nos
© 2023 Revista Sortida. All Rights Reserved.
Sortida 60

L’HOTEL MAS LA FERRERIA UNA ALTRA HISTÒRIA

fa 2 anys
Comparteix

Arribem a l’Hotel Mas la Ferreria pel camí que porta a Santa Margarida de Bianya, una de les 15 esglésies romàniques que esquitxen la vall garrotxina. Enmig d’un silenci apaivagador, arribem fins a la pèrgola on ens esperen l’Àngels i en Llorenç, la parella que fa una colla d’anys van somniar amb aquest hotel de quatre estrelles quan només eren les restes d’un antic mas del segle XIV. Als nostres peus, una piscina d’aigua calma reflecteix la llum del sol enmig del verd de l’estiu. Davant, les arrodonides muntanyes dels llindars de la vall gairebé es poden tocar.

Contents
GAUDEIX DE L’HOTEL MAS LA FERRERIA ENCARA QUE SIGUI PER POC TEMPSNOMÉS LES TROBARÀS AQUÍ

El paisatge idíl·lic ens porta a una conversa assossegada sobre quina mena d’allotjament és l’Hotel Mas la Ferreria. “No és ni un hotel rural ni una casa rural més maca”, comença en Llorenç. “El turisme rural es basa en el ‘do it yourself’, aquí tens les claus i allà està la nevera; però aquí ja hi havia abans moltes cases rurals molt maques, vam pensar que havíem d’oferir alguna cosa més, i aquesta cosa va ser apostar per el servei. El lloc comptava amb moltes possibilitats i vam voler que, tot i tractar-se d’una casa enmig de la muntanya, tingués totes les prestacions que es poden trobar a un hotel de qualsevol gran capital del món. Tenim un hotel amb nou habitacions, un menjador amb capacitat de 25 a 30 persones i un equip de 12 professionals; això demostra que estem apostant per un bon servei”.

Alhora, l’Hotel Mas la Ferreria ha tingut cura perquè totes les instal·lacions i els serveis siguin redundants. “Tots els sistemes crítics estan doblats i comptem amb les darreres tecnologies, tant en climatització, com en comunicació”, explica Llorenç Hernández. “La calefacció aquí és un tema essencial, si et falla, has de tenir un pla B. Però a banda de les instal·lacions de primer nivell, el millor de l’hotel i el restaurant del Mas la Ferreria és el lloc on es troben. Som en un dels racons més bonics de la Vall de Bianya, i la vista des d’aquí és fantàstica. La combinació d’un hotel boutique de quatre estrelles en un lloc tant especial converteix l’estada en una experiència singular.”.

GAUDEIX DE L’HOTEL MAS LA FERRERIA ENCARA QUE SIGUI PER POC TEMPS

Des de fa uns mesos, tothom pot gaudir de l’Hotel Mas la Ferreria, i és que el complex ha obert el restaurant a tots els comensals que siguin a la Garrotxa, independentment de si es queden a dormir o no. El concepte és el mateix que per a l’hotel: oferir un producte i un servei de primer nivell. “No perseguim estrelles, però ens volem diferenciar per la qualitat del producte, la presentació i el servei, per tal que sigui un restaurant on la gent vingui a gaudir de la singularitat del lloc i de la bona gastronomia” comenten l’Àngels i en Llorenç. “Tenim una carta que no és excessivament llarga, on prima la qualitat del producte, la bona confecció i la intimitat del servei. 

NOMÉS LES TROBARÀS AQUÍ

El Mas la Ferreria compta amb unes postres exclusives. Es tracta del Coulant de la Ferreria, dissenyat pels xefs en base als productes locals i singulars de la vall: d’una banda, el formatge de Mas Farró, un producte molt preuat i reconegut en restaurants d’alta cuina dins i fora de la Garrotxa, acompanyat d’un crumble de farro, producte autòcton de La Vall de Bianya. L’hotel vol presentar el Coulant de la Ferreria a la pròxima Fira del Farro de la Vall de Bianya. Mentrestant, només es podrà degustar al restaurant bianyenc.

Hotel Mas la Ferreria

Mas la Ferreria, Santa Margarida

17813 La Vall de Bianya

Tel. 972 29 13 45

hotelmaslaferreria.com

info@hotelmaslaferreria.com

jose abril 08/07/2023 08/07/2023
Comparteix aquest article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Copy Link

Potser també t'agrada

Sortida 60

EL MUSEU DEL TER A MANLLEU

2 Min Lectura
GarrotxaSortida 60

Tortell d’Olot, també a l’estiu

2 Min Lectura
PallarsSortida 60

Alguns destacables de l’agenda d’agost i setembre al Pallars Sobirà

4 Min Lectura
RipollèsSortida 60

EL MUSEU DE LES MINES DE CARBÓ D’OGASSA

2 Min Lectura

Troba la revista Sortida

infografia-catalunya-actualizada

Subscriu-te a la nostra newsletter

Sigues el primer en rebre els articles més nous a l'instant!

Newsletter

Subscriu-te a la nostre web

Podràs guardar els teus articles favorits i seguir la lectura quan vulguis

SUBSCRIU-TE

Revista gratuïta de promoció turística i cultural. Informa de les novetats i els atractius culturals i turístics de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord. Cada edició té una tirada de 25.000 exemplars a tot color que es distribueixen en més de 2.000 punts de recollida a l’Alt Pirineu, Andorra i tota Calalunya.

 LLEIDA, TARRAGONA, ANDORRA I ALT PIRINEU
 GIRONA I ALTA CERDANYA
 BARCELONA
© 2025 Revista Sortida. Cadena Pirenaica