La natura a un sol pas a les estacions de muntanya FGC

Aquest hivern respira natura i diversió a les sis estacions de muntanya d’FGC Turisme al Pirineu català. Domina els majestuosos cims, descarrega adrenalina, fes que els teus visquin un dia inoblidable… Hi ha tants plans com propostes tens a La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot Esquí, Port Ainé i Boí Taüll.

Cada estació despunta en una especialitat: per exemple La Molina és la pionera i la preferida dels amants de l’esport intens, amb 71 quilòmetres de pistes esquiables i parc d’snowboard; o Boí Taüll és un referent per a la pràctica de l’esquí de muntanya. Però on totes sis coincideixen és a haver transformat el concepte d’estació d’esquí per convertir-se en destinacions turístiques amb una completíssima oferta d’activitats.

Podeu jugar als parcs lúdics infantils i familiars, lliscar en trineus o en tubbing, fer excursions nocturnes, amb raquetes de neu o per rutes històriques, quedar bocabadats amb el passeig panoràmic del Telecabina Cadí-Moixeró de La Molina i acabar el dia mirant les estrelles. Déu-n’hi-do!

A més de completes, són integradores i sostenibles. Les estacions de muntanya d’FGC estan fent una gran feina per facilitar-ne l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, d’una banda, i per impulsar pràctiques turístiques que preservin el medi ambient, de l’altra. Parlem d’empreses públiques al servei del país i amb un paper crucial per al desenvolupament econòmic de les regions del Pirineu.

I perquè estan a casa nostra, són ben properes. Les distàncies són curtes, atansa-t’hi en transport públic. Els bitllets Skitren i Skibus combinen el viatge i el forfet a un preu més econòmic. Però ep, no tinguis pressa a marxar! Gaudeix de la gastronomia, la cultura i els pobles allargant la teva estada i optant per la variada oferta d’allotjaments. Viu unes vacances de neu. Toca la neu, a les estacions de muntanya d’FGC la hi tens a tocar.

Activitats a les estacions d’esquí i compra de forfets a:

turismefgc.cat

Comparteix aquest article