El Pallars Sobirà no te l’acabaràs.

Imagina’t un ventall de colors càlids, que configuren un paisatge únic, com és la tardor del Pallars Sobirà. Passeja i respira la calma més autèntica, sent els sons d’aparellament dels cérvols, amb la seva característica brama. Segueix endinsant-te en la natura més pura, entre ramats d’animals esperant una nova temporada que omplirà de vida els pobles i les valls de l’Alt Pirineu.

No et perdis les fires dels pobles, els tresors que se serveixen a taula com els saborosos bolets, les tradicions més arrelades, els fantàstics paisatges i l’encant de la comarca. 

Si visites el Pallars Sobirà podràs descobrir racons extraordinaris, explorar el seu patrimoni, conèixer la seva cultura i, per descomptat, gaudir dels allotjaments i restaurants que ofereixen una càlida acollida i una exquisida gastronomia

La brama del cérvol és simplement un gran espectacle que ofereix la natura. Des de mitjans del mes de setembre fins a mitjans d’octubre, podràs gaudir de la brama a dues grans zones: a la Reserva de Caça de l’Alt Pallars – situada al Parc Natural de l’Alt Pirineu – i a la Reserva de Caça de Boumort.

En un entorn únic com és la comarca del Pallars Sobirà, hi pots viure tantes experiències que no te l’acabaràs mai. Acull l’únic parc nacional de Catalunya, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i el parc natural més gran de Catalunya, el Parc Natural de l’Alt Pirineu,.

Sense oblidar el riu Noguera Pallaresa, un dels millors rius d’Europa per a la pràctica d’aigües braves (ràfting, piragüisme, hidrotrineu…), essent l’eix principal de la comarca i del turisme actiu, que aplega l’aigua dels diferents rius i barrancs que descendeixen per les valls que formen la comarca.

Desperta els cinc sentits en aquest territori, perfecte per a una escapada, on podràs sorprendre el teu paladar a base de cuina pallaresa amb plats com la vianda, l’amanida de temporada com els bolets i productes com el tupí o la girella, els bolets i ho pots acompanyar tot amb una copa del vi procedent de les vinyes situades més al nord de Catalunya. 

Vols viure tot el que hi ha per veure?

Comparteix aquest article