Reportatge Balneari Caldes D’Estrac

AQUESTA TARDOR CUIDA’T

AL BALNEARI DE CALDES D’ESTRAC

La nostra aigua termal ofereix una varietat de beneficis per a la salut i el benestar gràcies a la seva composició única i la seva temperatura càlida. Alguns dels beneficis inclouen:

Relaxació muscular: ajuden a alleujar la tensió muscular i reduir l’estrès, gràcies a la seva temperatura i propietats relaxants.

Alleujament del dolor: poden calmar dolors articulars i musculars, així com afeccions com l’artritis i la fibromiàlgia.

Millora de la circulació: la calor de l’aigua termal dilata els vasos sanguinis, la qual cosa pot millorar la circulació sanguínia i reduir la pressió arterial.

Desintoxicació: ajuda a eliminar toxines del cos a través de la suor i l’absorció de minerals.

Beneficis dermatològics: contenen minerals com el sulfur i el zinc que són beneficiosos per a la pell, ajudant en problemes com l’acne, la psoriasi i la dermatitis.

Millora de la salut respiratòria: inhalacions del vapor d’aigua termal poden alleujar problemes respiratoris com la congestió nasal i la bronquitis.

Propietats antiinflamatòries: les propietats antiinflamatòries d’alguns minerals presents a l’aigua termal poden ajudar en la recuperació de lesions i reduir la inflamació.

Relaxació mental: banyar-se en aigües termals també té efectes positius en l’estat d’ànim i la sensació de relaxació mental.

Si vols tastar plats cuinats amb aigua termal has de venir aquí

La cuina termal està guanyant punts dins de l’alta gastronomia. Els plats fets amb aigua termal ofereixen els beneficis d’incorporar-hi aquesta aigua de salut i mineralitzada. Tot i que ara resulta innovador, els seus orígens es remunten al Renaixement, el Barroc i la Il·lustració, èpoques en què es van establir els ingredients i les normes de la cuina tradicional catalana. Per això, a Caldes celebrarem el segonTastet Gastronòmic Termal, amb receptes recuperades dels segles XVI a XVIII, el proper dia 13 de desembre, durant la Festa Petita de Santa Llúcia.

Balneari de Caldes d’Estrac

La Riera, 29

Caldes d’Estrac (Maresme)

93 791 26 05 / 639 928 186

balnearicaldetes.cat

Comparteix aquest article