Descoberta de Calella a Tamariu

Calella de Palafrugell

Una bona manera de conèixer el litoral del municipi de Palafrugell, és fer el camí de ronda entre la platja del Golfet i Llafranc, seguint les marques blanques i vermelles del GR-92.

Aquest camí s’agafa a la platja del Golfet (Calella de Palafrugell) i ressegueix la costa cap al nord fins arribar a la platja de Llafranc. Al llarg del recorregut d’aproximadament una hora, es troben túnels, escales, una vista espectacular del front marítim de Calella, totes les seves petites cales i les conegudes voltes.

És una passejada recomanada per a tothom.

Un cop s’arriba a Llafranc, el GR-92 continua per carretera (uns 2 km) i amb un important desnivell per arribar al capdamunt de la muntanya de Sant Sebastià on es pot gaudir d’una espectacular vista, un poblat ibèric, una torre de guaita…

És un dels punts més freqüentats i visitats pels forasters.

El camí continua prop de penya-segats, entremig de pinedes i importants desnivells que obliguen a qui el vulgui fer a anar ben calçat, portar aigua per si fa calor.

El camí retroba la costa a cala Pedrosa, una petita cala amb còdols situada a uns 40 minuts de la platja de Tamariu. El camí torna a ser més salvatge i representa l’autèntica Costa Brava.

Un cop a la platja de Tamariu, podeu fer un vol pel passeig i gaudir de les terrasses i restaurants.

Comparteix aquest article