Amposta: Delta de l’Ebre tot l’any

“El poble era petit, de cases velles i carrers retorts, amb records aquí i allà de la guerra civil i restes de muralles a la part alta. Tocant al poble passava el riu; passava ample, majestuós, amb les seves aigües verdes, llises, entremig dels salzes, dels àlbers i els canyars, en un paisatge bellíssim dʼhortes i arrossars, amb les muntanyes al fons.”

Sebastià Juan Arbó
(Sant Carles de la Ràpita, 1902 – Barcelona, 1984)

El riu acompanya a Amposta i sʼobre camí cap al Delta de lʼEbre. Una planura de 320 km2 que permet ser gaudida i transitada amigablement, sobretot amb bicicleta o a peu, tot lʼany per poder albirar les múltiples espècies dʼaus que habiten i nidifiquen en aquest entorn natural ple de vida i singularitat.

L’enclavament privilegiat dʼAmposta permet al visitant gaudir de la història que sʼhi ha viscut al llarg dels segles, mitjançant la recuperació del patrimoni cultural de la ciutat i els seus voltants amb les rutes guiades i totes les descobertes arqueològiques que estan exposades a les sales del Museu de les Terres de lʼEbre. La preservació de les tradicions deltaiques amb festes de recreació històrica com la Festa al Mercat que és duu a terme el mes de maig i les Festes de la Plantada al mes de juny i la Festa de la Sega al mes dʼoctubre. La gastronomia, amb lʼarròs com a protagonista dʼelaboració pròpia, i que es pot degustar tot lʼany i en concret amb les Jornades gastronòmiques i la popular Festa de lʼarròs i la carxofa que es celebra al mes de febrer.
Veniu i endinseu-vos en una ciutat amb una gran diversitat de recursos, on el patrimoni, la història, la natura i la gastronomia, s’agafen de la mà per oferir la millor experiència al cor del Delta de l’Ebre.

turismeamposta.cat
Telèfon 977 70 34 53
Instagram, Facebook i Twitter: @turismeamposta

Comparteix aquest article