VOLS VEURE TOT EL QUE HI HA PER DESCOBRIR?

L’hivern és una molt bona època per visitar el Pallars Sobirà.

Mentre que l’estiu ens regala la bellesa de les valls florides i grans rutes de senderisme, l’hivern ens ofereix moments màgics sota les grans muntanyes nevades, el caliu d’una agenda més familiar que mai i molt activa, a més de grans llocs per a la pràctica de les activitats a la neu.

Per als no esquiadors hi ha moltes coses a fer al Pallars Sobirà.

La diversió a la neu continua fora de les pistes, amb rutes amb raquetes a peu al fons de les valls, amb un bon àpat pallarès, amb visites als nostres espais culturals i exposicions i anant de compres quan es faci una pausa de l’activitat.

Si necessiteu una mica d’orientació per planificar la vostra visita, aquí us deixem una bona llista de coses per fer a l’hivern:

1. Agafeu el vostre equip i veniu a viure la neu a qualsevol de les nostres estacions d’esquí on, a més del tradicional esquí alpí, podràs gaudir fent esquí nòrdic, snowboard, freestyle o esquí de muntanya. Si veniu en família, les estacions d’esquí també tenen zones infantils preparades perquè els més petits gaudeixin de la neu.
Però si en comptes de lliscar per la neu el que us agrada és trepitjar-la, les raquetes de neu són l’opció ideal perquè gaudiu de la natura al vostre ritme. I si ho feu en companyia d’un guia, us sorprendran els racons màgics que amaga el bosc i aquest entorn a l’hivern.
2. Envoltat de boscos, grans muntanyes i valls fondes, els senders naturals es troben a tot arreu del Pallars Sobirà, per la qual cosa sempre trobareu un camí per recórrer a peu i/o per fer una passejada curta.
3. Visiteu els nostres pobles i descobriu racons extraordinaris tot explorant la seva cultura i patrimoni mitjançant els museus i espais visitables, tastant els productes i, per descomptat, no oblideu tastar l’exquisida gastronomia d’aquestes valls.
4. Una àmplia proposta d’activitats d’oci, culturals, musicals, esportives i de tradició us faran sentir l’autenticitat del Pallars Sobirà que no us deixarà indiferents.
5. Aneu de compres als mercats de Nadal que s’organitzen en aquestes èpoques a Sort i a Esterri d’Àneu i als comerços de tradició on trobareu els nostres artesans i el millor record de la vostra estada que us pugueu endur.

I, si us ve de gust o us falta informació, visiteu-nos! Ens trobareu a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, a Sort.

Oficina comarcal de turisme
del Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Camí de la Cabanera, s/n
25560 Sort
Tel. 973 621 002
turisme@pallarssobira.cat
turisme.pallarssobira.cat

Comparteix aquest article