Arriben els campionats del món UCI de BTT a Pal Arinsal

Marca les dates: del 26 d’agost a l’1 de setembre es celebren els Campionats del Món UCI de BTT al Principat d’Andorra! No et perdis la setmana amb més adrenalina i emoció per als apassionats de la bicicleta.

Més de 700 riders es batran en cinc disciplines: Cross-country Olympic, Cross-country Short Track, e-Bike, Cross-country Relay i Descens. Amb la presència de medallistes olímpics arribats directament dels Jocs de París, l’espectacle està assegurat. Els millors especialistes lluitaran pel títol de Campions del Món a Andorra!

Els protagonistes d’aquests Campionats no només són els esportistes, sinó també el públic. S’ha previst una assistència de més de 80.000 persones, per a les quals s’han preparat un munt d’activitats i animacions perquè tots gaudeixin al màxim. Des de l’animació a les grades i als paddocks amb personatges, fins a activitats com aprendre a rodar, càmera 360, llançament de destrals, tallers de pintura i un escape room. Per als més petits, el Kids Rider Bike Challenge serà una trobada per a nens de 2 a 5 anys el 30 d’agost on podran sentir les mateixes emocions que els campions.

Tot això acompanyat de 16 punts de restauració per recarregar energies.

A més, l’esdeveniment comptarà amb accés fàcil gràcies als remuntadors i el servei de busos, així com activitats complementàries per fer de l’estada a Andorra una experiència completa, com l’exposició sobre els Campionats i Copes del Món al Bicilab d’Andorra la Vella, jornades, tallers i bicicletades temàtiques. Aquestes proves mundials UCI de BTT es celebraran per segon cop al sector Pal Arinsal de Grandvalira Resorts, consolidant Andorra com una destinació de referència per als aficionats i professionals de la MTB. Amb 17 finals als mundials entre les cinc proves, no deixis escapar la cita!

No et perdis aquesta oportunitat. Aconsegueix la teva entrada entrant a tickets.palarinsalandorra2024.com

Campionats del Món UCI de BTT

Del 26 d’agost a l’1 de setembre de 2024.

Pal Arinsal (Principat d’Andorra).

palarinsalandorra2024.com

Comparteix aquest article