Epizen el centre comercial que disposa de tot el que busques

Familia Aparador

Epizen s’ha convertit en parada obligada per a tot visitant i resident d’Andorra. El centre comercial més gran del país i del Pirineu reuneix, en més de 60.000 metres quadrats, una àmplia oferta en moda, alimentació, gastronomia, tecnologia, salut i benestar. El centre comercial s’erigeix, així, en un dels indrets on tot client pot viure una experiència de compra completa i satisfactòria.Epizen aposta per la salut i benestar del visitant.

Tant és així, que només travessar la porta principal del centre comercial de Sant Julià de Lòria s’hi ubica la Farmàcia Mallol Sunyer, símbol de confiança, qualitat, compromís i excel·lència en la cura de la salut. La mateixa compta amb un gran ventall de productes farmacèutics, parafarmàcia, homeopatia i dermofarmàcia.

Un espai que, alhora, es caracteritza per l’acurada atenció al client que inclou assessorament personalitzat i per disposar de les darreres tendències del sector amb marques reconegudes i consolidades.

La moda també ocupa el seu lloc dins Epizen. Les marques Lefties, Sprinter, The Project, Tezenis i Textura et vesteixen amb les peces de tendència del moment al millor preu. Vestits estiuencs, conjunts de platja, camises d’estampats primaverals i els accessoris de temporada s’exposen en aquests comerços ubicats entre la primera i la segona planta del centre comercial.

A la segona planta es troba instal·lada IO:Electro&Home, la botiga especialitzada en tecnologia de consum i de la llar. Les marques líders tenen una forta presència en la botiga esmentada oferint un gran ventall d’articles al millor preu garantit. 

Tot això sense perdre de vista que Epizen disposa d’un miler de places d’aparcament gratuït i diversos punts de càrrega per a vehicles elèctrics disponibles de 9 a 21 hores.

Comparteix aquest article