El Tresor del Maresme t’està esperant 

El Balneari de Caldes d’Estrac participa al programa de l’Imserso des de fa anys, cosa que revela les bones pràctiques d’aquest centre termal mineromedicinal, únic per la puresa de les seves aigües. El popular programa de l’Imserso ha habilitat 192.000 places a nivell estatal, per a gaudir dels tractaments termals en estades de 10 o 12 dies, en les quals s’inclou també l’allotjament i la pensió completa. 

L’any 2022 al Balneari de Caldes d’Estrac hi van acudir més d’un miler de nous usuaris. Aquest 2023 també s’hi està desenvolupant el programa, però amb la incertesa de la seva continuïtat futura per raó de la manca d’actualització dels darrers anys, per part del Ministeri, dels preus als balnearis i empreses participants. 

balnearicaldetes.cat c/ La Riera, 29 Caldes d’Estrac (Maresme) 

Telèfon 93 791 26 05 / 639 928 186 

Comparteix aquest article