Toca el cel a Salou a l’Hotel Olympus Palace

Aquestes vacances demana-ho tot: sol, platja i diversió per a tota la família; comoditat i benestar; que tot surti rodó. Els teus desitjos es faran realitat a l’Hotel Olympus Palace 4* de Salou.

Aquest hotel amaga un espai que ja no és cap secret, s’està convertint en un dels punts imprescindibles de tota la Costa Daurada: la impressionant terrassa de l’àtic. El Summit Terrassa Lounge Bar & Chill Out té un ambient sensacional on sopar o prendre una copa mentre gaudeixes de les millors vistes de tot Salou, amb un colofó admirable, la zona d’aigües que inclou piscina envidriada, jacuzzi i cascades.
Allà dalt al Summit sentiràs que toques el cel. Imagina’t a la terrassa al capvespre amb música de jazz en directe o actuacions de DJs. També pots reservar-la per a trobades familiars o d’empresa on vulguis deixar a tothom impressionat. A més, quan vegis la carta t’enduràs una agradable sorpresa, ja que els preus no són gens elitistes.
Posa el primer de la llista a l’Olympus Palace, qualificat com un dels hotels més ben valorats de Salou. Hi descobriràs molts motius: habitacions i suites noves de trinca, aclamadíssim bufet lliure, animació, excel·lent ubicació i la privilegiada terrassa Summit. Aquestes vacances demana-ho tot i se’t concedirà.

Hotel Olympus Palace 4
Av. Navarra, 6
Salou (Tarragonès)
Telèfon 977 38 30 51

hotelolympuspalace.com

Comparteix aquest article