Sant Pau de Segúries amplia noves opcions a la xarxa de Vies Verdes del Ripollès

Noves opcions a la xarxa de Vies Verdes del Ripollès

Sant Pau de Segúries amplia la xarxa de les vies verdes a la comarca del Ripollès amb l’ampliació d’un nou itinerari de 2,6 quilòmetres.

L’alcaldessa de la població, Dolors Cambras explica que la nova estructura serà un reclam turístic però sobretot per als veïns, que podran moure’s amb seguretat, tranquil·litat i comoditat.

La nova via verda, és una millora molt important per a la mobilitat sostenible al municipi . Explica l’alcaldessa que, com ha passat arreu de Catalunya, el confinament ha animat els veïns a sortir encara més a passejar i anar en bicicleta per la zona. Hi ha moltes ganes de poder gaudir del nou tram, explica Dolors Cambras.

La nova via està marcada per un itinerari en el que hi ha 4 passeres, la de Perella, coneguda com Can Barrera, La Folcarà, Quatrecases i Sant Pau. Les obres han suposat i una inversió d’1,8 MEUR i els ha assumit la Generalitat.

Amb el nou traçat els ciclistes i vianants poder fer un trajecte des de Campdevànol, passant per Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i arribant a Sant Pau de Segúries sense haver d’entrar en cap tram de carretera.

El pròxim pas és el de poder fer un nou tram per enllaçar Sant Pau amb Camprodon i Llanars i que en aquests moments està en fase d’estudi.

Amb aquest nou equipament Sant Pau de segúries, obre la porta a visitants i excursionistes a fer esport i natura, dos conceptes fonamentals en la filosofia de la promoció del territori des de Sant Pau de Segúries.

Ajuntament de Sant Pau de Segúries
Carrer Guàrdia, 11
Telèfon 972 747 005
17864 Sant Pau de Segúries

www.santpauseguries.cat
ajuntament@santpauseguries.cat

Comparteix aquest article