VILA-SECA, LA PINEDA PLATJA: EL PLAER DE TORNAR

Un sempre torna al lloc on va ser feliç i on va viure moments memorables.

Aquest estiu, Vila-seca t’espera per viure experiències úniques. Gaudeix del mar en calma. De platges de sorra fina i daurada. De cultura i parcs amb història.

D’espais verds. De diversió i adrenalina. Vila-seca destaca pels 3 quilòmetres de platja de la Pineda i les seves aigües, tranquil·les, nítides i de pendent molt suau, que la fan ideal per gaudir en família.

Un llarg passeig embolcalla la platja de la Pineda. La seva façana marítima és un dels espais públics urbans oberts al mar més grans de la Costa Daurada. De gran qualitat i un alt valor paisatgístic i mediambiental, llueix des de 1999 la bandera blava que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

Espais verds

A Vila-seca trobaràs la Séquia Major, la zona d’aiguamolls de Catalunya més important entre el Delta de l’Ebre i el Delta del Llobregat. Amb 17,3 hectàrees, alberga una gran biodiversitat i representa un punt important de pas i descans per a les aus migratòries. Les visites duren dues hores i transcorren d’agost a febrer. Entre Vila-seca i la Pineda Platja s’ubica el Parc de la Torre d’en Dolça que, dissenyat amb criteris de sostenibilitat, constitueix un important pulmó verd del territori. Anomenat així per la torre que es troba al mig del parc, aquesta està integrada dins d’un espai natural de 37 hectàrees.

Experiències úniques

La platja i els espais verds de la destinació esdevindran, aquest estiu, enclavaments on tornar a connectar amb la natura i amb l’entorn, però també amb un mateix i els qui més estimem. Descobreix el lloc on les tortugues tornen i aprèn a reconèixer el seu rastre als tallers en família; endinsa’t al cor del Parc de la Torre d’en Dolça a través dels seus senders i envolta’t de natura, aiguamolls i aus a la Séquia Major. Torna a ser nen per un dia amb les gimcanes familiars i rutes de parcs i fes esport en un entorn idíl·lic amb activitats dirigides, com zumba, ioga o crossfit, i gaudeix de les instal·lacions esportives de Vila-seca, com el workout o les àrees de salut. I recorda que, totes aquestes propostes, són gratuïtes. Xiscla d’emoció a PortAventura World, amb els seus 3 parcs temàtics: PortAventura Park, Caribe Aquatic Park i Ferrari Land, i llisca per tobogans increïbles a Aquopolis Costa Daurada. Per què viure experiències úniques en família serà el millor record de les teves vacances. Vila-seca és un lloc que et farà tornar.

Vila-seca
www.lapinedaplatja.info
Telèfon 977 39 03 62
Facebook, Twitter i Instagram:
@lapinedaplatja

Comparteix aquest article