DIVERTEIX-TE I DESCANSA FENT CÀMPING AL DELTA DE L’EBRE

Si vols un pla genial, reserva les teves vacances al Càmping Ampolla Playa.

Perquè està ben bé al Delta de l’Ebre i això significa que aprofitaràs més l’entorn únic del Parc Natural. Podreu fer rutes a peu o en bicicleta, practicar esports aquàtics i d’aventura, fer excursions per anar a veure ocells…

Al Càmping Ampolla Playa hi ha distraccions per a cada membre de la família.

Divertiu-vos a les piscines, als jocs infantils amb tirolina o fent una partida de pàdel, ping-pong, futbol o vòlei. O relaxa’t passejant al costat del mar; just sortint de la zona arbrada de bungalous i acampada t’espera una platja de dos quilòmetres de sorra verge!

És un paratge de natura i lleure que t’ofereix just allò que buscaves.

Aventures per a nens i joves (i per la teva mascota, ja que és un càmping “dog friendly”!), el descans que et mereixes i la tranquil·litat de saber que les instal·lacions del Càmping Ampolla Playa estan reconegudes amb el Certificat Safe Tourism de mesures contra la Covid-19.

Les teves vacances al Càmping Ampolla Playa al Delta de l’Ebre: senzillament màgiques!

Reserva les teves dates
Tel. 977 460 535
www.campingampolla.es

Comparteix aquest article