T’ESPEREM AQUESTA PRIMAVERA AL PALLARS SOBIRÀ!

En aquesta època, el Pallars Sobirà desplega una infinitat d’activitats i propostes per gaudir del temps lliure i per a tots els públics.

La comarca té un relleu molt muntanyós que facilita els espots a l’aire lliure i per això disposa d’una gran i variada oferta d’esports d’aventura i activitats a l’aire lliure.

Per una banda, es poden fer activitats a l’aigua com ara ràfting, hidrotrineu, descens de barranc, piragüisme en aigües braves i aigües tranquil·les.

La Noguera Pallaresa, que ens travessa de punta a punta és un dels millors rius d’Europa en aigües braves, té un recorregut navegable d’uns 50 km sense interrupcions amb trams de diferents dificultats que permet gaudir d’activitats d’aigües braves i descobrir l’entorn natural des del riu.

Tanmateix, es poden practicar activitats a l’entorn natural com senderisme, excursions a cavall, bicicleta de muntanya, circuits de quads, parcs d’aventura, senderisme guiat, escalada, senderisme interpretatiu i activitats ecoturístiques entre altres.

Per allunyar-se de la rutina i gaudir d’uns dies de descans en plena natura i al mateix temps conèixer els racons més emblemàtics d’aquestes valls, el Pallars Sobirà compta amb una àmplia xarxa de senders senyalitzats, des de passejades a rutes alpines, passejades i excursions, camins transfronterers, camins d’alta muntanya i els camins proposats pel Parc.

Si no voleu perdre detall d’aquest entorn, deixeu-vos guiar.

A la comarca trobareu una àmplia oferta de guies que us poden acompanyar i aprofundir els detalls de la vostra sortida amb una ruta temàtica, d’observació flora fauna, de fotografia o pintura, més cultural, astronòmica, etc.

Ara bé, si voleu percebre l’essència d’aquestes valls de l’Alt Pirineu, us podeu endinsar per la cultura pirinenca i el nostre patrimoni mitjançant les bones propostes culturals i la nostra cuina pallaresa. Museus, romànic, exposicions, altres llocs culturals, obradors, pobles amb encant, artesans… entre altres.

Oficina comarcal de turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà
Camí de la Cabanera, s/n
25560 Sort
Tel. 973 621 002
turisme@pallarssobira.cat
turisme.pallarssobira.cat

Comparteix aquest article