RIPOLL, TOT EL QUE HI POTS TROBAR, ÉS PER COMPARTIR

Cultura, patrimoni, gastronomia, natura i esport #RipollperCompartir

Ripoll és una vila que té molt a oferir, reuneix moltes característiques que la fan atractiva des de molts punts de vista, hi podem trobar història, paisatges i oportunitat de lleure; també serveis, comerç i hostaleria.

També una variada oferta que la fan interessant per a la implantació de noves activitats i per viure-hi bé. El nostre municipi té una situació geogràfica estratègica per apropar-nos a les comarques veïnes,

la xarxa ferroviària R3 i el desdoblament de la C-17 ha millorat substancialment la possibilitat d’accés i desplaçament en direcció a Osona, el Vallès i l’àrea metropolitana de Barcelona obrint noves portes a les expectatives socioeconòmiques sigui per la implementació d’empreses o per persones que busquen viure en un entorn més calmat, més idíl· lic i més sa però ben connectat amb la ciutat.

Oficina de Turisme Ripoll
Plaça de l’Abat Oliba
17500 Ripoll
972 70 23 51
turismeripoll@ajripoll.com
visit.ripoll.cat

Comparteix aquest article