CONCURS DE MICRORELATS PER A JOVES

El concurs de microrelats per a joves per fomentar el turisme familiar ja té guanyadors.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i les tres destinacions de natura i muntanya en família del territori van convocar aquest estiu un concurs vinculat amb el llibre de contes ‘L’entrellat dels estanys encantats’ per donar a conèixer el Parc Nacional d’Aigüestortes d’una manera enginyosa.

Amb propostes originals i inspiradores, els joves que han participat en el concurs de microrelats han pogut resoldre l’enigma que impedia visitar el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici als protagonistes del conte infantil ‘L’entrellat dels estanys encantats’.

Els diferents treballs presentats a concurs per joves d’entre 6 i 16 anys en les tres categories del premi han proposat, amb un màxim de 150 paraules, solucions imaginatives i creatives per poder convèncer el Tenebrix, el personatge del llibre que té atemorits tots els animalons, perquè deixi de fer por i es pugui tornar a visitar el parc.

El jurat integrat per 5 persones, entre les quals un membre del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, un membre de cadascuna de les destinacions de natura i muntanya en família certificades per l’Agència Catalana de Turisme de Lleida (la Vall de Boí, les Valls d’Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa) i l’autora del llibre, ha atorgat els premis als següents guanyadors tenint en compte l’originalitat, l’estructura del relat, la coherència, la riquesa de vocabulari i l’estratègia/solució proposada. El termini de presentació de treballs va finalitzar el 13 de setembre de 2020.

PREMIATS CATEGORIA A
De 6 a 9 anys
1r.- EL LLIBRE MÀGIC
Martí Miró Ticó
2n.- SALVEM EL PARC
Júlia Ràfols Torres
3r.- EL COFRE
Carla Falguera Maimo

CATEGORIA B
De 10 a 13 anys
1r.- PIT ROIG
Eloi Escudero Ribó

CATEGORIA C
De 14 a 16 anys
1r.- HEM DE CONVÈNCER EL TENEBRIX
Alèxia Escudero Ribó
2n.- L’ENGANYç
Martí Monerris García
3r.- PASSAT QUE AFECTA EL PRESENT
Sara Kourraouch

Oficina comarcal de turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà
Camí de la Cabanera, s/n
25560 Sort
Tel. 973 621 002
turisme@pallarssobira.cat
turisme.pallarssobira.cat

Comparteix aquest article