PURA ESSÈNCIA MEDITERRÀNIA. L’AMETLLA DE MAR

Els 17 km de costa de l’Ametlla de Mar són pura essència mediterrània,

amb unes aigües cristal·lines i gran diversitat de paisatges, amb cales escarpades i també platges d’arena fina. Una completa infraestructura turística i la seva riquesa gastronòmica farà que el visitant hi passi unes vacances extraordinàries.

7 platges i cales han estat guardonades per mantenir i preservar l’estat natural de la costa

Aquestes 7 platges verges són cala Llenya, caleta de la Punta de l’Àliga, platja de l’Estany Podrit, platja de l’Illot, platja de Port Olivet, platja de Santes Creus i la platja del Torrent del Pi. A més, les seves platges renoven any rere any les quatre banderes blaves, concretament a cala Calafató i les platges de Pixa-vaques i l’Alguer, juntament amb el Club Nàutic de la població, a qui també se li atorga la bandera blava.

El litoral de l’Ametlla de Mar representa una costa única

amb més de 25 cales d’un relleu que sorprendrà gratament el visitant, que es trobarà de cara al mar embolcallat per una densa vegetació, amb els pins i el mar com a únics companys.

A l’Ametlla de Mar, el turista trobarà nombroses propostes de lleure

com el bateig en immersió, una experiència per descobrir sensacions com la ingravidesa, respirar amb un equip autònom i admirar i ser admirat per la gran diversitat de peixos que habita els fons marins. També ens proposen el lloguer d’embarcacions i xàrters de pesca, poder passar un dia amb els pescadors o el Tuna-Tour, una opció única i sorprenent, ja que podran nedar entre tonyines gegants.

Els amants de la natura també podran gaudir del camí de ronda GR92 de la costa,

que recorre els 17 km arran del mar. A la vegada, els amants de la gastronomia podran gaudir de la cuina marinera i de mercat. El peix i marisc acabat de pescar arriba a la llotja cada dia i els restaurants de la zona proposen els plats més emblemàtics, amb gran diversitat d’arrossos i diferents receptes tradicionals.

Turisme de l’Ametlla de Mar
Av. Amistat Hispano Italiana, s/n
43860 L’Ametlla de Mar
T. 977 456 477
turisme@ametllamar.cat
www.visitametllademar.com

Comparteix aquest article