Viu Halloween davant del mar

El Càmping Alfacs ha preparat el cap de setmana de Halloween més divertit i amb un atractiu molt especial: celebra’l davant del mar! El plat fort serà la nit de dissabte amb tots aplegats al voltant del foc per escoltar rondalles de por i música en directe, part d’una agenda que entusiasmarà nenes i nens de totes les edats i que inclou taller de fanalets de carabassa, cercavila, xocolatada, cinema a la fresca…

Aprofita el llarg pont de Tots Sants d’enguany i converteix el Halloween del Càmping Alfacs en la nova tradició familiar. I ja que ho esmentem, també transmetem els costums més nostres i la nit d’obertura, dijous dia 31, tindreu un sopar amb panellets i castanyada.

Viviu un Halloween original acompanyats de la remor de les onades. El Càmping Alfacs gaudeix d’una ubicació privilegiada ben bé davant del mar i del clima benigne del Delta de l’Ebre. Amb la garantia de les seves instal·lacions molt ben equipades i allotjaments acabats de renovar, com els eco bungalós de fusta natural o les tendes de glamping. La destinació per als esperits aventurers!

Programa de Halloween

Dijous 31 d’octubre:
Sopar amb castanyes i panellets.

Divendres 1:
Xocolatada i projecció de pel·lícula de terror.

Dissabte 2:
Taller de fanalets de carbassa i cercavila pel Càmping.
Vetllada d’explicar històries de terror al voltant de la foguera amb música en viu.

Càmping Alfacs

Aquesta temporada obert fins el 7 de gener

Alcanar (Montsià)

alfacs.com

Comparteix aquest article