En utilitzar aquest lloc, vostè accepta les Polítiques de privacitat i les Condicions d'ús.
Accept
Revista SortidaRevista Sortida
  • Inici
  • Tots els números
  • Especials
  • Punts de distribució
  • Contacte
Lectura: El sabor de l’estiu, gelats Antonio Sirvent
Comparteix
Notificació
Aa
Revista SortidaRevista Sortida
Aa
  • Inici
  • Alt Urgell
  • Alta Cerdanya
  • Alta Ribagorça
  • Andorra
  • Baix Camp
  • Barcelona
  • Berguedà
  • Cerdanya
  • Conca Dellà
  • Costa Daurada
  • Empordà
  • Garraf
  • Garrotxa
  • Girona
  • Lleida
  • Osona
  • Pallars
  • Pallars Jussa
  • Pla de l’Estany
  • Ripollès
  • Tarragona
  • Tarragonès
  • Terres de l’Ebre
  • Inici
  • Tots els números
  • Mapa de distribució de la revista Sortida
  • Contacte
Have an existing account? Iniciar sessió
Segueix-nos
© 2023 Revista Sortida. All Rights Reserved.
Baix CampEspecial Litoral Català 25Sortida 71

El sabor de l’estiu, gelats Antonio Sirvent

fa 7 mesos
Comparteix
Gelateria Antonio Sirvent

“Tu fas feliç a molta gent”. Li ho va confessar una persona desconeguda, que va identificar el rostre que altres cops havia vist darrere del taulell de la gelateria. I això resumeix la seva feina i la seva passió des de fa més de 35 anys. Algú que fa feliç els altres.

De l’obrador de l’Antonio Sirvent surten els sabors que endolceixen les nostres vacances. Regenta la cèlebre gelateria de Cambrils —només una i potser la millor de tota la Costa Daurada. És ell qui va al mercat, viatja a fires i tria els ingredients, amb cura obsessiva, d’entre proveïdors exquisits: les fruites tropicals al punt ideal de maduració, l’autèntic pistatxo iranià, la xocolata amb el percentatge perfecte de cacau, la millor llet. És ell qui fa mil i una proves fins a trobar la combinació sorprenent, qui s’empesca innovacions com el sorbet de nabius amb violeta recreant els macarons de les pâtisseries.

Aquest gelat “d’autor” que és una institució a Cambrils reflecteix els valors d’Antonio Sirvent, el treball honest i el respecte absolut als clients. I tot aquest esforç té un únic fi, que recordem aquella estona de passeig davant del mar, amb la terrina o el cucurutxo a la mà, quan ens sentim les persones més felices del món.

Gelateria Antonio Sirvent
Gelateria Antonio Sirvent
Gelateria Antonio Sirvent
Gelateria Antonio Sirvent
Gelateria Antonio Sirvent
Gelateria Antonio Sirvent

“TRIA EL GUST DEL TEU GELAT:

Gelateria Antonio Sirvent
c/ Consolat de Mar, 44
Cambrils (Baix Camp)

Sortida 2024 06/04/2025 06/04/2025
Comparteix aquest article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Copy Link
Deixa un comentari Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Potser també t'agrada

Baix CampEspecial Enoturisme i OleoturismeSortida 73

PER SUCAR-HI PA OLEOTURISME AL BAIX CAMP

3 Min Lectura
BarcelonaSortida 71

Què fer aquesta setmana? Visitar les dues noves exposicions del MNAC amb Balcells i Galí 

8 Min Lectura
AndorraSortida 71

Multiexperiències a Canillo

3 Min Lectura
BarcelonaSortida 71

Un festival perquè descobreixis un territori: Festivals Alta Segarra

4 Min Lectura

Troba la revista Sortida

infografia-catalunya-actualizada

Subscriu-te a la nostra newsletter

Sigues el primer en rebre els articles més nous a l'instant!

Newsletter

Subscriu-te a la nostre web

Podràs guardar els teus articles favorits i seguir la lectura quan vulguis

SUBSCRIU-TE

Revista gratuïta de promoció turística i cultural. Informa de les novetats i els atractius culturals i turístics de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord. Cada edició té una tirada de 25.000 exemplars a tot color que es distribueixen en més de 2.000 punts de recollida a l’Alt Pirineu, Andorra i tota Calalunya.

 LLEIDA, TARRAGONA, ANDORRA I ALT PIRINEU
 GIRONA I ALTA CERDANYA
 BARCELONA
© 2025 Revista Sortida. Cadena Pirenaica