Visita els animals del Pirineu tots els dies de l’any 

El Parc Animalier és obert cada dia, de les 9 del matí a les 6 de la tarda en el seu horari estival

El Pla de dinamització del projecte turístic Terra de Comtes i Abats, que s’emmarca en el Pla estratègic de turisme a Catalunya 2005-2010, vol posar en valor, des d’una perspectiva turística sostenible, el patrimoni cultural, natural, històric i llegendari del Ripollès, i els recursos tangibles i intangibles vinculats al concepte dels orígens de Catalunya.

També s’hi poden veure altres animals més petits, que solen esmunyir-se i amagar-se fora del parc, però que aquí esperen ansiosos l’arribada de les famílies, ja que poden ser font d’aliment. La interacció dels visitants amb els animals està assegurada i les fotografies seran ben divertides. Tots els habitants del parc corren lliurament dins un gran tancat, al qual s’hi accedeix a través d’un sistema de portes de seguretat. L’excepció són els llops o els cérvols, que cal observar des de la distància.

Visita el parc amb l’aplicació KaminoGuide

Les instal·lacions del Parc Animalier estan dissenyades per fer més atractiva i còmoda la visita. El parc ha reformat completament el seu accés principal, amb servei de bar i restaurant. L’entrada prepara així al visitant a l’aventura que està a punt de descobrir, sentint les emocions de la vida salvatge. L’organització convida a visitar el parc amb l’aplicació KaminoGuide, descarregant-la al telèfon mòbil. Ofereix una audioguia perquè grans i petits coneguin la vida secreta dels animals dels Pirineus. Té una funció multimèdia que permet escoltar el crit de la marmota o el rugit del cérvol, fent la caminada més amena per als nens i nenes.

Com arribar-hi

El Parc Animalier es troba al terme municipal de Les Angles, a la comarca francesa del Capcir, a mitja hora en cotxe des de Llívia i a 41 minuts des de Puigcerdà. Està obert cada dia, de les nou del matí a les sis de la tarda en el seu horari estival. Es pot optar per fer el recorregut curt, d’un quilòmetre i mig i una hora aproximada de durada, o el llarg, de 3 quilòmetres i mig i una durada estimada de dues hores.

Les instal·lacions compten amb un còmode aparcament gratuït al Pla del Mir. Està també ben condicionat per a diversos tipus de diversitats funcionals. Ofereix la possibilitat de fer l’itinerari amb cotxes adaptats, sempre que es truqui amb antelació́. A la pàgina web es poden fer les reserves. Dins el recorregut, el visitant descobrirà diferents punts de pícnic, alguns d’ells amb panoràmiques espectaculars al territori, com és el llac de Matamala.


Parc Animalier dels Angles
+33(0)4 68 30 95 55 
fontrabiouse66@gmail.com 
Adreça Rue des Soulanets 66 210 
FONTRABIOUSE 
Més informació i reserves www.grotte-de-fontrabiouse.com

Comparteix aquest article