El càmping que recordes Cambrils Caban

Càmping Caban a Cambrils.

Oi que entre els teus millors records estan aquells estius que passaves al càmping? Els amics que vas fer, els jocs i les rialles dels nens, les hores despreocupades. Ara pots reviure l’autèntica experiència campista al Càmping Cambrils Caban, ara et toca a tu continuar el llegat i rememorar aquells dies feliços.

A cinc minuts a peu del mar i envoltat d’oliveres, el Cambrils Caban conserva el veritable esperit del càmping de sempre. La sensació de llibertat, el contacte amb la natura. Senties nostàlgia per recuperar l’ambient fraternal? Al Cambrils Caban sentiràs que formes part d’una gran família.

Per fi un càmping que no costa com un hotel. Aquí valorem coses que no es compren amb diners, tornem a l’essència del càmping com un espai de connexió, on despertar els teus sentits i emocionar-te. Respira, gaudeix de la tranquil·litat, en tot moment amb seguretat i comoditat. Disposaràs de tots els serveis per venir amb la teva tenda, furgoneta o autocaravana. O si no et vols preocupar de res, reserva algun dels apartaments, bungalows o tendes de ‘glamping’ totalment equipades.

I prepara’t per al més important de l’estiu: atresorar vivències, explorar i quedar-te amb records inesborrables. Aquest és el veritable luxe. Al Cambrils Caban, des del 1970, sabem la fòrmula infalible per a les teves vacances: piscina, platja, esbarjo i descans. L’essència del càmping.

Càmping Cambrils Caban

Av. Mas Clariana, s/n – Cambrils (Baix Camp)

Tel. 977 35 10 30

Reserves: hola@campingcambrilscaban.com

campingcambrilscaban.com

Comparteix aquest article