Estiu actiu diversió amb Nàutic Parc

primer pla i selfie de dues persones feliços junts volant amb un estel al mig del mar divertint-se - parella d'adults gaudint de l'estiu

Aquest estiu, el mar t’ofereix experiències emocionants. Amb Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre gaudiràs d’un ventall d’activitats nàutiques amb què treuràs tot el suc a les vacances. Tens gairebé 100 quilòmetres de litoral entre Salou i el Delta de l’Ebre, plens de propostes.

A prop de la platja, pots navegar en catamarà, viure emocions fent motos d’aigua, volar amb parasailing o explorar la costa en caiac o paddle surf. Prepara’t per a l’estiu més aventurer!

O puja a un vaixell i descobreix la costa i l’Ebre des d’una perspectiva diferent. Nàutic Parc t’ofereix reservar creuers, practicar submarinisme o anar d’excursió a paratges recòndits i coves impressionants.

A terra ferma també tens molt per fer: visites culturals, rutes a cavall, enoturisme, o una degustació d’ostres i musclos en ple Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Aquí tens idees per als millors plans amb la família i amics. Nàutic Parc proposa activitats esportives i de lleure per a totes les edats i gustos, amb seguretat i professionalitat. Aquest estiu, viu cada dia una diversió diferent!

Mou-te per tota la costa de la manera més fàcil. Renfe t’apropa a Nàutic Parc!

Vine en tren amb la línia R16 de Rodalies i amb els Regionals del corredor mediterrani i gaudiràs d’un descompte en les experiències nàutiques.

Nàutic Parc

www.nauticparc.com

info@nauticparc.com

+34 977 35 35 92 +34 691 518 761

Comparteix aquest article