Enamora’t de les muntanyes de la Costa Daurada

El monestir d'Escornalbou. Riudecanyes, Baix Camp, Tarragona

Un error molt habitual dels turistes de la Costa Daurada és quedar-se escarxofat a la tovallola a la platja. Com que assumim que tu no ets un ‘guiri’ en procés de convertir-se en escamarlà sota el sol de la canícula, aquí et donem uns consells perquè converteixis les teves vacances en una aventura inoblidable (per a bé).

Perquè enlloc és tan fàcil com aquí compaginar un descans de mar i muntanya. Quan et calgui escapar del brogit de la costa, en qüestió de minuts estaràs encetant una ruta de senderisme, escalada o BTT per racons feréstecs, descobrint poblets tranquils amagats entre cingles, boscos i paisatges rurals d’avellaners, oliveres i vinyes.

Muntanyes de la Costa Daurada és un territori ben gran en el triangle entre Prades, Reus i Vandellós. Entremig trobaràs boscos frondosos, conreus, coves… Paisatges esquitxats per llogarets, masies i ermites. Recorre aquests camins amarats d’història, gaudint de les panoràmiques increïbles, del ric patrimoni, les festes populars i una gastronomia que a més d’ajudar-vos a recuperar les forces després de l’excursió us rendirà homenatge als productes de la terra. 

Amb les xancletes, fica a la maleta també les sabatilles per recórrer aquest territori encisador. Aquest estiu, practica el turisme actiu i d’aventura!

SENDERISME AL BAIX CAMP

Castell-monestir de Sant Miquel d’Escornalbou

Ruta senzilla de 2 hores entre l’Argentera, Riudecanyes i Vilanova d’Escornalbou. Vegetació exuberant, grans vistes i visita al castell.

6,5 km

Paisatges de l’Avellana i ermita de Puigcerver

Ruta de 6 hores entre Alforja i Riudecols. D’un paisatge de conreus a aquesta ermita del s. XIII rodejada d’alzinars. Es pot ampliar fins a Botarell.

20 km

Del riu Brugent al cim de les muntanyes de Prades

Ruta de 6 hores des del naixement del riu. Excursió de dificultat mitjana envoltat de les imponents muntanyes de Prades i gaudint de l’única roureda de reboll de Catalunya.

17,5 km

Muntanyes de la Costa Daurada

Turisme de natura,cultura i gastronomia.

muntanyescostadaurada.cat

@muntanyescd

Comparteix aquest article