Desperteu els sentits  vora del mar

Explore Spa ThalassoPool

LE MÉRIDIEN RA BEACH HOTEL & SPA 5* GL

Situat a la platja de Sant Salvador del Vendrell, a 35 minuts de l’aeroport de Barcelona, Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa ofereix un ampli ventall de possibilitats per a gaudir en família, en parella o amb amics. L’hotel, en un entorn ideal amb el mar com a paisatge, permet explorar els racons de la Costa Daurada. Descobriu ciutats romanes, pobles modernistes on Dalí va deixar la seva empremta o les diferents Denominacions d’Origen del territori, entre una infinitat de propostes.

Explore Spa

Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa va ser en el segle passat un sanatori marítim gràcies a les aigües riques en nutrients que envolten les seves platges. L’hotel es troba en una zona on la concentració de iode és deu vegades superior a la mitjana de la Mar Mediterrània, permetent així oferir tractaments Thalasso que capturen segles de coneixement de talassoteràpia i que són una oportunitat ideal per viure una experiència inoblidable encara que no estiguis allotjat a l’hotel.

Gastronomia a peu de platja 

Un dels plaers per gaudir de l’estiu és descobrir l’indret a través de la seva gastronomia local. L’àmplia oferta gastronòmica de l’hotel Le Méridien Ra, satisfarà tots els paladars. Des dels productes del mar que ofereix el Beach Club amb un refrescant còctel, passant pel marisc i arrossos a La Terrassa del Mar amb un menú migdia de 39€ (begudes no incloses), o descobrint el producte de proximitat per sopar al Restaurant D.O.

Le Méridien Family 

Si les seves vacances són per a estar en família i que tots gaudeixin al màxim de l’estiu, Le Méridien Ra ofereix un ampli ventall d’activitats diàries gràcies al programa Le Méridien Family. Els nens i nenes entre 4-11 anys podran gaudir del Kids Club, un espai on deixar volar la seva imaginació i conèixer més de prop la cultura local mitjançant activitats guiades. I els teenagers gaudiran de la nova pista de pàdel o exploraran la mar enfront de l’hotel amb els caiacs i paddle surfs disponibles per a clients.

Le Méridien Ra combina un edifici històric amb piscines, bons massatges i millor gastronomia. Tant els restaurants com l’spa estan oberts al públic.

Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa 5* GL

 Platja de Sant Salvador – El Vendrell (Baix Penedès)

Reserves al tel. 977 69 42 00

o reservasra@lemeridien.com.

regalalmra.com

Comparteix aquest article