Un estiu sense fi a l’hivern infinit de Grandvalira

Família en bicicleta a Grandvalira

Grandvalira prepara un nou estiu replet de propostes variades i per a tots els públics. L’any passat, l’estació va introduir més de 94 km de circuits per a bicicletes elèctriques amb el qual potenciava el territori ciclista d’Andorra. Enguany, Grandvalira continua potenciant les rutes e-bike, que ofereixen diferents nivells de dificultat perquè tothom les pugui gaudir, amb millores dels circuits que permetran als amants de les dues rodes descobrir més racons del domini.

A més, el forfet de dia Bike Pass o els Forfets de Temporada Andorra Pass i Nord Pass en faciliten l’accés permetent utilitzar els telecabines de Soldeu, Canillo i el Funicamp per arribar als circuits i guanyar desnivell més fàcilment. L’àmplia oferta de Grandvalira a l’estiu també inclou el Mon(t) Magic Family Park de Canillo, amb la tirolina més llarga dels Pirineus o el tobogan de més de mig quilòmetre Màgic Gliss.

El centre d’oci familiar també disposa de canoes, patinets d’aigua o piragües, així com push bikes, llits elàstics o minigolf, entre moltes altres activitats per a la canalla.A l’estiu, Soldeu es converteix en el centre neuràlgic del golf gràcies al seu camp situat a 2.250 m d’altitud, el més alt de tota Europa.

El camp compta amb 9 forats i un par 33, i ha estat integrat harmoniosament amb l’entorn natural. A més, enguany renova el practice. Una altra de les opcions preferides a l’estiu és el Funicamp, el giny que ressegueix la vall dels Cortals i arriba a 2.502 metres en un punt de sortida de moltes rutes a peu i e-bike. Aquestes excursions també permeten acostar el visitant al Llac de Pessons, un indret on gaudir de vistes magnífiques i una gastronomia de primer nivell al restaurant del refugi, un dels més icònics d’Andorra.

En aquest sentit, Grandvalira també destaca per ser una destinació gastronòmica a l’estiu, amb una proposta de primer nivell. A banda del Refugi del Llac dels Pessons, l’estació ofereix la magnífica gastronomia de muntanya del Racó de Solanelles (Encamp), el Wine & Meat Bar by Jean Leon (Soldeu) o el Roc de les Bruixes (Canillo). Per la seva part, el sector del Pas de la Casa compta amb dos remuntadors actius: el telecabina Pioners i el telecadira Isards, que permeten al visitant accedir de forma més còmoda a l’Estany de les Abelletes, molt popular entre els pescadors.

D’altra banda, aquest estiu tornen els Grandvalira Mountain Guides, els companys ideals per descobrir la joia natural del Pirineu. Entre altres sortides, aquests guies experts en alta muntanya ofereixen excursions especials com la ruta circular Pic de l’Estanyó, així com sortides temàtiques.

Comparteix aquest article