Una joia de GAUDIA és sentiment i record

Quin és el valor d’una joia? Per a molts, allò que pesa o que representa. I per a alguns, la seva exclusivitat. Una peça creada amb els gustos de qui la durà, amb el missatge de qui la regala, amb el talent de l’orfebre que la materialitza. 

La feina del Josep Roca consisteix en plasmar estètica i sentiments en una joia. Especialitzat en el disseny de peces a mida amb més de 20 anys d’experiència, la seva botiga i taller Joieria Gaudia d’Andorra la Vella és un esclat de fantasia: creacions en or i or blanc rematades amb pedres precioses, perles i diamants. D’aquesta inspiració i del diàleg amb el client naixerà un nou prodigi. Cada projecte és únic i sol requerir almenys tres setmanes de treball. 

Una joia dura per sempre, per això es valora tant l’artesania de Gaudia, el seu domini dels metalls fosos. Les peces més preuades passen de generació en generació i aquí intervé el geni del Josep Roca per reparar, adaptar o rectificar l’anell, les arracades, la polsera, el collar o l’agulla que ja van dur la nostra mare o àvia. 

Tant si vols recuperar aquell joiell antic com si busques unes aliances de noces originals i úniques o desitges fer un regal sorprenent, una joia expressa un sentiment i un record, es llueix al cos però es duu al cor.

Joieria Gaudia
Bonaventura Ribalaigua, 17 local C, AD500 Andorra la Vella
gaudiajoiers.com

Comparteix aquest article