La volta al món en tres dies B-TRAVEL

El saló B-Travel s’ha celebrat a Barcelona del 15 al 17 de març. Lloc de trobada per a les empreses del sector, el B-Travel també és un gran aparador d’idees per al públic general. L’organització presumeix de que el 65% dels visitants trien les seves vacances a la fira. 

I quines són les millors destinacions que s’han presentat enguany al B-Travel? Alguns expositors ens fan somiar amb viatges exòtics i molt exclusius, com un safari a Kenya, tours per l’Índia o Madagascar, creuers al Carib o una experiència de ioga a les Maldives. Altres són segells obligats al passaport: Estats Units, Japó, Grècia, Argentina… O propostes de moda: Islàndia, Portugal, Croàcia, Colòmbia… Del Con Sud a Àsia, un alicient de B-Travel és tenir a mà a tants professionals, d’agències de viatges especialitzades, que assessoren i dissenyen rutes a mida per satisfer l’aventurer més exigent.

Si vas per lliure, el saló et suggereix mitjans de locomoció alternatius, com les rutes en motocicleta, o per practicar el turisme slow a peu o en bicicleta. O amb la casa a sobre! L’autocaravana ha sigut sempre una manera original de viatjar que ha revifat amb l’auge de les furgonetescamperitzades i que es complementen molt bé amb una modalitat de vacances cada cop més cridanera, com és el càmping.

Comparteix aquest article