Amb AEDAS homes viure a Girona amb tot confort

La teva futura llar s’està construint a Girona i conté tot el que havies somiat: amplitud, llum, comoditat i una ubicació perfecta, a un barri consolidat i tranquil amb tots els serveis, a tocar del centre i molt ben comunicat. Es diu Promoció Roget (ara t’explicarem perquè es diu així) i duu el segell de categoria d’Aedas Homes.

Aquesta promotora ha esdevingut un dels referents més prestigiosos del sector per centrar-se en el benestar dels qui habitaran els seus immobles i en la sostenibilitat

Perquè, no seria genial que dissenyéssim el lloc on viurem tants anys pensant des de bon principi en oferir la millor qualitat de vida?

Aquesta mentalitat s’ha imprès a cada detall de la Promoció Roget. Estrena un pis firmat per l’estudi d’arquitectura GMG Plans i Projectes, amb espais exteriors orientats a zones verdes i tota la lluminositat a través de grans obertures i enormes balconades. Gaudiràs dels materials de primera a la cuina equipada i els banys. I sentiràs, cada dia, el confort a la teva llar.

Amb raó aquesta promoció ha obtingut la qualificació energètica A+, la més exigent que existeix. Incorpora calefacció i aigua calenta per aerotèrmia (més eficient que una calderade gas), terra radiant (més pràctic i còmode), ventilació mecànica i tancaments amb òptim aïllament tèrmic i acústic. Prestacions que agrairàs durant dècades que hi siguin.

Ens avancem a la teva imaginació. Per això aquesta promoció es diu Roget, com Joan Roget, l’òptic francès que es va establir a Girona i va inventar el precursor del telescopi al segle XVI (fa mig mil·lenni!). Un home de ciència ens ha inspirat per aixecar aquest edifici que mira més enllà.

I pensant en l’espai i en el demà, cada pis o dúplex inclou traster i plaça de garatge amb preinstal·lació per carregar el cotxe elèctric. La cirereta d’un habitatge que et farà sentir l’orgull, només d’arribar-hi, per la seva elegant façana contemporània, i on viuràs, a Girona, a l’avantguarda de la casa del futur.

PROMOCIÓ ROGET
84 habitatges de 2 i 3 dormitoris i dúplexs de 3 dormitoris amb altell.
Des de 294.000 €
Plaça Ciutat de Figueres, 2. Girona. (barri de Montilivi).

Oficina de venda 
Av. Lluís Pericot, 14 Girona 
Tel. 900 26 40 96 
aedashomes.com

Comparteix aquest article