Girona i Ultonia: una història d’amor etern

Si Girona fos un hotel, seria l’Ultonia. El vincle històric de l’establiment amb la ciutat és el que el fa únic. La seva vocació de servei i la centralitat de l’hotel són la clau perquè l’estada es converteixi en una experiència genuïnament local. Quan estàs just al centre, sempre passen coses al teu voltant, i això és exactament el que passa amb l’Ultonia.

Les 71 habitacions i suites de l’Hotel Gran Ultonia 4 estrelles són noves, sorprenentment àmplies i lluminoses. A més, disposen d’un còmode accés a la terrassa, un espai exclusiu per als hostes de l’hotel, des d’on poden contemplar fantàstiques vistes a la Catedral de Girona. Igualment, les 46 habitacions 3 estrelles estan dissenyades per al millor confort durant l’estada en aquesta ciutat immortal.

Una de les joies de la corona del complex es troba a la terrassa, oberta a tothom qui vulgui accedir-hi i prendre un còctel o un assortiment de tapes. El 2021, va ser profundament remodelada per acollir el millor servei de bar i cocteleria d’autor inspirada en l’essència de la Costa Brava, mentre es gaudeix d’una de les millors postes de sol de la ciutat. Si necessiteu inspirar-vos, aquest és el lloc idoni.

El millor regal

L’Hotel Gran Ultonia 4* preveu diversos packs regals per a dues persones que us faran enamorar novament de Girona. El pack romàntic inclou una decoració de benvinguda, amb ampolla de cava, còctel i tapes a la terrassa, i un esmorzar buffet l’endemà, sense presses per deixar l’hotel. El “Game of Thrones Tour” dona dret a una visita guiada per les localitzacions on es va filmar la sèrie i un còctel ‘Targaryen’ a la terrassa. Amb el pack “Llegendes de Girona”, la visita proposa un recorregut per la història de la ciutat. Finalment, a la Terrassa de l’Ultonia també s’hi poden celebrar sopars d’aniversari per a dues persones amb copa de cava, la millor selecció de tapes i un còctel d’autor a escollir.

El Baluard, un lloc ideal per organitzar esdeveniments

La flexibilitat i el seu equip humà atent en tot moment converteixen l’Ultonia en el lloc ideal per organitzar esdeveniments al centre de Girona. Les sales s’adapten perfectament a qualsevol demanda, juntament amb les dues espectaculars terrasses envoltades de natura i història, amb vistes a la Catedral de Girona i al Parc de la Devesa. Un espai únic que es pot acompanyar de la millor gastronomia.

El significat d’Ultonia

En el marc de la resistència gironina enfront els setges napoleònics, un escamot de voluntaris irlandesos arrelats a la demarcació es van significar a favor de la causa local. Es van fer anomenar Regiment Ultonia, nom llatí de la seva ciutat d’origen, l’Ulster. Van destacar per la seva disciplina i la seva valentia, guanyant-se així la gratitud eterna de la seva població. Avui dia, la denominació Ultonia dóna nom a un carrer de la ciutat, a més de l’hotel. Els visitants que estacionen els seus vehicles a l’aparcament subterrani de l’establiment, encara poden contemplar un fragment del baluard de Santa Creu que formava part de l’antiga muralla on es van atrinxerar els soldats locals.

Hotels Ultonia Girona

Gran Via Jaume I, núm. 22 Girona

972 203 850

hotelsultoniagirona.com
info@hotelsultoniagirona.com

Comparteix aquest article