Epizen, el teu destí de compres complet

El centre comercial segueix de rebaixes oferint la millor qualitat al millor preu garantit

L’inici d’any està marcat per les rebaixes i Epizen no se n’escapa. Durant aquests dies, el centre comercial t’ofereix un gran estalvi mentre vius una experiència de compra que no et deixarà indiferent.  

A la planta baixa d’Epizen, a peu de carrer, Carrefour Epizen et dona la benvinguda amb més de 36.000 referències diferents en alimentació i altres mercaderies. Els aliments frescos, begudes i congelats, productes d’higiene personal, neteja i articles per la llar del gran hipermercat s’ofereixen a preus imbatibles. Tot això, sense obviar la secció de moda dona, home i nens de Carrefour Epizen que es troba al 40% de descompte. 

A la segona planta d’Epizen, IO:Electro&Home t’obre les portes de bat a bat perquè descobreixis, sense presses, la millor tecnologia al millor preu d’Andorra i Catalunya. La botiga especialitzada en electrònica de consum i llar, amb marques líders en el seu sector, t’ofereix articles, com ara, petit i gran electrodomèstic, informàtica, telefonia, televisors, càmeres fotogràfiques, patinets elèctrics, drons, impressores i un llarg etcètera al millor preu garantit. 

A més, a IO:Electro&Home podràs gaudir de la zona gamer Razer més gran d’Andorra amb dotze sets totalment equipats en els que es poden provar els diferents accessoris i complements de la firma. Un espai on el més gamer de casa pot jugar una estona als videojocs del moment, com ara, Fornite, League of Legends o Valorant. 

Les rebaixes també s’instal·len en altres negocis que es troben a Epizen. És el cas de l’òptica Iblú, Textura, The Project, Lefties i Sprinter que briden oportunitats úniques en moda i accessoris. 

I per completar una bona jornada de rebaixes que millor que parar motors per agafar forces amb els menús que se serveixen des del restaurant Bon Appétit, ubicat a la primera planta de Carrefour Epizen, o bé amb les empanades de Las Muns o les hamburgueses de McDonald’s.

Comparteix aquest article