El saló del turisme de Barcelona B-TRAVEL

Del 15 al 17 de març, arriba la cita més important del món del turisme a Catalunya, el saló B-Travel. Lloc de trobada per a les empreses del sector, el B-Travel s’ha convertit en una de les mostres veteranes de Fira de Barcelona i molt estimada pel públic visitant. Amb més d’un centenar d’expositors que representen més de 500 empreses, B-Travel ofereix una selecció molt àmplia de destinacions locals, nacionals i internacionals.

Les diferents regions catalanes, totes les Comunitats Autònomes espanyoles així com agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics es troben entre els exhibidors. Un apunt especial mereix l’oferta de turisme industrial, que comptarà amb espai propi i vàries activitats. I mercès a la vocació de la fira d’obrir-se a la ciutadania, en comptes de ser un esdeveniment únicament per a professionals, el públic general pot apropar-s’hi i conèixer la seva oferta.

Un dels al·licients de B-Travel és passejar entre els estands i descobrir les destinacions de moda. T’hi esperen propostes de tot tipus, d’aquí i d’arreu, per viatjar a l’estil que vulguis: des de safaris exòtics fins a rutes en autocaravana, viatges a la platja o a la muntanya, a la ciutat o a un càmping. Segons els organitzadors, el 65% dels visitants de B-Travel trien les seves vacances a la fira.

Complementant l’exposició, el recinte acollirà un calendari de presentacions per als professionals del sector i, un dels atractius més interessants per a tot el públic, l’espai de gastronomia, el B-Delicious Fest, on una vintena de parades de degustació oferiran plats amb ingredients de quilòmetre zero i amb denominació d’origen, amenitzats amb actuacions musicals en viu. De saraus també n’hi haurà a molts dels estands, per tant prent-te aquesta volta al món en tres dies com una aventura divertida i enriquidora.

B-Travel 2024:
Del 15 al 17 de març 
Fira de Barcelona, Recinte Montjuïc, Palau 8 
b-travel.com

Comparteix aquest article