NADAL DE 5 ESTRELLES AL RESTAURANT CentOnze de Le Méridien 5*

Arriba el Nadal, arriba ‘La Fêteʼ, la glamourosa proposta dels hotels Le Méridien arreu del món que a Barcelona tenen una ambaixada de luxe: el Le Méridien de Les Rambles, 111.
El concepte de ‘La Fêteʼ sʼha dissenyat per lliurar lʼexperiència gastronòmica i de gala més exquisita a unes dates on exigeixes que cada detall estigui cuidat al màxim. És la garantia de que gaudiràs lʼexperiència sublim de sabors i bon tracte. I en aquest sentit, lʼoferta que ha preparat lʼhotel Le Méridien Barcelona 5* per aquest Nadal et deixarà a tu i als teus convidats totalment captivats.

Són plats que evoquen les festes: el capó farcit del Dinar de Nadal, el tàrtar de gamba del Sopar de Nadal, el brioix botit de galta per Sant Esteve o el rap Wellington de Cap dʼAny.
I són les receptes tradicionals del Nadal, dutes a la més alta sofisticació: el caneló de Sant Esteve amb beixamel trufada, lʼescudella amb galets i pilota, i fins i tot les neules farcides per acompanyar la crema de xocolata.
Els menús de festes a Le Méridien saben a plats de casa nostra, preparats amb cura pels seus xefs i assortits al Mercat de la Boqueria (que està a 111 passes de lʼestabliment). I ja que parlem de celebracions, volem el millor ambient que el tindràs assegurat perquè fruiràs de música en directe cada dia i DJ amenitzant la Revetlla de Cap dʼAny fins les 2:30h de la matinada.
Si buscaves on organitzar els teus àpats especials del 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 de gener, aquí hi podràs congregar tothom. I enmig dʼaquesta cuina extraordinària i de lʼatenció excepcional dʼun 5*, la cirereta del pastís és la ubicació sensacional de Le Méridien, que formarà part de lʼespectacle per als comensals: celebraràs la teva trobada en família o amics amb finestrals amb vistes al bell mig de Les Rambles. Un Nadal de luxe al CentOnze.

Menús especials de sopar per a la Nit de Nadal (85€), dinars de Nadal (85€) i Sant Esteve (75€), sopar de gala de la Nit de Cap d’Any (195€) i Brunch d’Any Nou (55€). Reserva també salons privats. Menú infantil: 36€ (Cap d’Any 52€).
La Rambla, 111
Barcelona
Tel. 93 316 46 50
www.lemeridienbarcelona.cat

Comparteix aquest article