HOTEL THE BARCELONA EDITION

Celebra les festes amb estil

Celebra aquest Nadal amb estil triant la destinació més sofisticada, moderna i elegant de Barcelona. Un cinc estrelles que et proposa tres espais increïbles per la qualitat de la cuina i el servei, i un dʼells és un racó secret (o gairebé).
Lʼoferta gastronòmica de The Barcelona EDITION està fora de tot dubte, amb la signatura del xef Pedro Tassarolo. Els plats de festes que ha preparat inclouen llobarro amb beurre blanc de safrà, filet de vedella reposat amb milfulles de patata i trufa o turbot amb carxofes del Prat. I seguint amb la tradició, també hi degustareu lʼescudella amb galets farcits de carn dʼolla o per Sant Esteve canelons de pollastre rostit amb trufa negra i bolets.


Però als detalls un àpat mesura el nivell. A The Barcelona EDITION els detalls són pantagruèlics: meravellaràs els teus convidats a qualsevol dels espais que trïis per a les vostres celebracions. El restaurant Veraz respira esperit barceloní, per la decoració i les palmeres i plantes que creen un jardí interior. I per suposat, perquè la carta sʼelabora amb ingredients de lʼicònic Mercat de Santa Caterina, que està just al darrere. Una altra opció és The Roof, lʼespectacular terrassa on no deixareu de fer-vos-hi fotos per Cap dʼAny i per Any Nou. I el tercer indret és…


…És el secret que esmentàvem abans. Aquest hotel de luxe al centre de Barcelona oculta una discoteca subterrània que sʼha convertit en punt de trobada de la gent guapa de la ciutat i dʼultramar. Sʼanomena Cabaret i aquí hi podreu sopar sota les espelmes per Cap dʼAny, i hi seguireu la festa després del raïm.
Aquest Nadal viu lʼexperiència gastronòmica i joiosa, amb música en directe durant els àpats, festes amb DJs i una habitació de luxe on descansar de tantes emocions. The Barcelona EDITION és el pla infalible.

Sopar de Nit de Nadal, dinar de Nadal amb música en directe, sopar de Nadal i dinar de Sant Esteve: a Veraz, 70€.
Cap d’Any: a Veraz i Cabaret, 220€. A The Roof, 160€.
Any Nou: Brunch a Veraz o Lunch a The Roof, 60€.
Habitacions dobles des de 246€/nit.
Av. de Francesc Cambó, 14 ( Jaume I)
Tel. 93 626 33 30
www.thebarcelonaedition.cat
reservations.bcn@editionhotels.com

Comparteix aquest article