L’Epi Estiu fa les compres més divertides 

L’estiu a Epizen arriba amb força i més tenint en compte que per aquestes dates és quan celebren el primer aniversari. Durant els caps de setmana de juliol, agost i primer cap de setmana de setembre, l’exterior d’Epizen cobra vida amb els actes programats de l’Epi Estiu. Des d’ara, la teva jornada de compres al centre comercial tindrà un component lúdic perquè el gaudeixis amb família o amics. 

Els més petits de casa podran gaudir de la piscina de boles, pinta cares, taller de màgia i taller de bombolles gegants que es faran a la zona habilitada per a ells. S’ho passaran d’allò més bé. Si ho dubtes, pregunta a tothom qui va assistir a la festa de l’escuma, la ‘Holly Party’ i el campionat de ‘gaming’ que van tenir lloc el passat dissabte 29 de juliol. Et confirmaran que Epizen és el lloc més divertit de l’estiu! 

La música en directe no hi faltarà. Durant aquestes setmanes, l’escenari de la carpa que quedarà instal·lada a l’entrada d’Epizen serà l’indret per on passaran diferents artistes, com ara David Amat Band, Alys o Evil Rosebud Band, entre d’altres. Tots ells oferiran concerts de petit format i que el públic podrà seguir tot menjant i prenent algun refresc gràcies als punts de restauració del centre o del mateix grup Pyrénées, que també hi tindrà presència. 

No s’hi val a badar. Munta’t un bon pla i gaudeix d’un dia diferent de compres i diversió. Perquè omplis el maleter, Epizen és el nou gran centre comercial d’Andorra, amb varietat de botigues on compraràs de tot a preus increïbles: hipermercat, moda, electrònica, esports, llar, parafarmàcia… I perquè t’enduguis un record genial, t’hi han preparat una pila d’activitats per a menuts i grans. Viu l’Epi Estiu!

Tots els caps de setmana fins el 3 de setembre Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra) 

epizen-andorra.ad 

Comparteix aquest article