Cal Sastre. Un servei excepcional a l’alçada de Santa Pau

Una experiència a la Garrotxa no és del tot completa si no es visita Santa Pau, una de les viles medievals més boniques de Catalunya, amb un paisatge volcànic singular. Són pocs els establiments d’hostaleria i restauració que es podrien equiparar a l’excepcionalitat d’aquest entorn, però segurament que el restaurant i l’hotel de Cal Sastre serien dos d’aquests. Ubicats a la plaça porticada de Santa Pau, són regentats per la família Pont, que ha dedicat tota una vida al benestar dels visitants, gairebé 40 anys de servei portat a l’excel·lència.

Jesús Pont és el responsable del restaurant de l’empresa familiar. El dirigeix amb un tracte vers els comensals difícil de trobar en d’altres llocs a dia d’avui, un servei que complementa a la perfecció la qualitat del producte i l’exquisit de la presentació a la taula. Cada suggeriment de la carta i de la selecció de vins que es dona a Cal Sastre va acompanyat de sàvies paraules i un agradable somriure, una ‘rara avis’ en l’hàbitat actual de l’hostaleria. Entre la complerta carta, s’hi pot trobar el caneló farcit de botifarra amb beixamel de tòfona, una de les especialitats del restaurant.

Igualment excel·lent és el servei que es dispensa a l’Hotel de Cal Sastre, a tocar del restaurant. Regentat per Eva Moliner, la dona de Jesús Pont, les habitacions d’aquest privilegiat allotjament són el resultat de la rehabilitació de dues cases del segle XV que ha mantingut una perfecta harmonia amb l’arquitectura i l’entorn del casc antic de Santa Pau. Cal parar atenció a les dues suites del complex, espaioses, còmodes, funcionals i amb un encant especial atribuïble als seus capçals de llit artesans ‘olotins’, característics de la zona de la Garrotxa. Són estances espaioses i amb vistes excepcionals als volcans de Santa Margarida i Puig de Mar, a més de les muntanyes de Sant Julià.

La piscina de sal, un nou luxe de l’hotel

Cal Sastre acaba d’inaugurar una piscina d’aigua salada amb vistes al volcà Santa Margarida, un nou servei que augmenta el valor de l’estada a l’hotel. La piscina és tot un oasi de relax i calma pensat per al benestar dels clients, que ja l’estan gaudint.

Cal Sastre

Plaça dels Valls, 6-9

17811 Santa Pau

Tel. 972 68 00 95

calsastre.com

hotel@calsastre.com

Comparteix aquest article