Costa Daurada i Terres de l’Ebre Especial 

La foto de l’estiu és al litoral de Tarragona. Imatges que fan olor de mar i de bosc, que sonen a nens divertint-se i que tenen gust de cuina apassionada, amb ingredients d’aquí i amb el caliu de les sobretaules sense pressa.

La imatge per al record la prendràs a les Terres de l’Ebre i a la Costa Daurada, una terra paradisíaca que t’ofereix allò que vols per a les teves vacances. Passar-ho bé a la platja, descansar entremig de paisatges privilegiats, connectar amb les arrels a través de la cultura i història dels pobles i ciutats…

A aquestes comarques plenes de biodiversitat hi trobaràs des d’aiguamolls al Delta de l’Ebre, on observar centenars d’espècies d’ocells, fins a llargues platges, rius cabalosos o muntanyes i boscos arran del mar. Gaudeix de la natura, a peu, en bicicleta, en caiac… i dels paisatges pintorescos dels animats pobles, amb infinitat de propostes de lleure per a la teva estada.

A l’estiu, ve de gust la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Hi voldràs tornar la resta de l’any per beneficiar-te del seu clima benevolent. Sempre t’hi rebran amb les portes obertes. Vine i captura la felicitat en fotografies que no oblidaràs.

Comparteix aquest article