Copa del Món de BTT 

DEL 22 AL 27 D’AGOST DEL 2023 A PAL ARINSAL, ANDORRA

L’aventura més extrema dalt d’una bicicleta BTT està a punt de celebrar-se a Andorra. Arriba la nova edició de la Copa del Món de BTT que se celebra del 22 al 27 d’agost a Pal Arinsal, l’estació d’esquí i Bike Park del Principat. La cita arriba plena de novetats i espera aplegar a 60.000 espectadors, per gaudir de l’espectacle que oferiran els més de 700 riders inscrits de 40 països. 

Els millors especialistes de la BTT es disputaran la victòria a les modalitats de cross-country (XCO), short-track (XCC) i descens (DHI), amb curses tot el cap de setmana i la novetat de les finals de júnior de descens, que inauguraran l’acció el divendres 25. Tota aquesta intensitat serà l’assaig per al gran esdeveniment que es prepara de 

cara al 2024, ja que Pal Arinsal també acollirà els Campionats del Món de BTT. 

Tot s’ha preparat per fer al públic protagonista de la Copa del Món. No només s’han redissenyat els circuits per oferir la màxima visibilitat i sentir de prop l’adrenalina. A més, hi haurà animacions, activitats de tota mena i festes de benvinguda i cloenda. Els espectadors gaudiran de l’entorn, amb el Mountain Park obert tots els dies al 100%, la part baixa del Bike Park oberta a preu reduït, classes d’spinning, opcions gastronòmiques i autobusos gratuïts. 

Andorra s’ha convertit en una gran destinació per als amants dels pedals i les dues rodes, i per a molts equips professionals que han instal·lat aquí la seva base d’operacions. Prova de l’entrega del territori és la celebració d’aquesta Copa del Món de BTT, que anirà seguida just l’endemà de finalitzar, el dilluns 28 d’agost, de l’arribada de la Vuelta a Espanya: per primer cop coronarà una etapa a Arinsal. Andorra és país ciclista.

palarinsalworldcup.com 

Comparteix aquest article