Neix el passeig de les fonts de la Rotonda a l’avinguda Meritxell 

Foto: Comú d'Andorra la Vella/Tony Lara

Aquest estiu s’ha inaugurat un grandiós espectacle al bell mig de l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella, el passeig de les fonts de la Rotonda. Una proposta cridanera on s’hi amalgama l’aigua, la llum i el so per crear una experiència única que farà encara més atractives les compres a l’eix comercial més important del Principat d’Andorra. El projecte, amb una inversió de 4 milions d’euros, ha anat acompanyat d’una remodelació de l’entorn que dona encara més comoditat als vianants. 

Les fonts del Valira consten de sis cascades de gran format, una cortina d’aigua amb videoprojecció, una quarantena de brolladors amb varietat de funcions i moviments, així com prop de 140 elements lumínics. Amb ells es podran executar més de 2.000 coreografies diferents per deixar astorats els assistents. 

Passeig de les fonts de la Rotonda:

A l’encreuament de l’avinguda Meritxell amb el riu Valira Horari d’estiu: cada dia a les 22 i les 22.45h andorralavella.ad

Comparteix aquest article