Ana Mena, Víctor Manuel i Joan Dausà seran els caps de cartell del Vallviva 2023

L’organització ha ampliat la durada del certamen de tres a quatre dies, del 12 al 15 de juliol

El Festival Vallviva de la Garrotxa s’ha consolidat amb només dues edicions com un certamen de referència al territori. Aquesta tercera edició se celebrarà del 12 al 15 de juliol a les Brides de la Vall d’en Bas. La primera jornada arrencarà amb l’actuació de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i el seu espectacle ‘Himnes del Cor’, que compta amb la participació de Beth i Manu Guix. El dijous 13 de juliol, el cantant asturià Víctor Manuel portarà al Vallviva el seu espectacle anomenat ‘La vida en canciones’, i el divendres el cantautor català Joan Dausà compartirà vetllada amb la banda dels vuitanta La Guardia i el saxofonista Pep Poblet. Dissabte, el cartell es dedicarà a un públic molt més jove, amb les actuacions d’Ana Mena, Ramon Mirabet i la garrotxina Núria López.

Enguany, el festival durarà un dia més i es convertirà en cita musical imprescindible, però també en un punt de referència gastronòmica.

“Hem fet un somni realitat: que quatre restaurants amb estrelles Michelin estiguin generosament amb nosaltres, un per dia. Són Les Cols, Ca l’Enric, el Miramar de Llançà i Can Jubany, que enguany també en ha fet confiança”, comenta orgullós el president de la Fundació Vallviva, Eudald Morera.

“El territori em va donar la vida i jo li vull tornar”

L’element que caracteritza el festival Vallviva és la solidaritat. Enguany, els beneficis es destinaran a l’Hospital de la Vall d’Hebron, centre pioner a Europa en investigacions oncològiques. Novament, la Fundació Albert Bosch també rebrà part dels diners per la seva lluita contra el càncer infantil. Des de la seva creació, l’organització va dedicar tots els beneficis a la lluita contra el càncer. És la manera que el president de la fundació organitzadora té de tornar al territori el que el territori li ha donat a ell. “A mi m’ha donat la vida i és per aquest motiu que vàrem crear el festival Vallviva”, afirma Morera. “El seu nom fa referència al moment vall que vaig viure a causa del meu càncer, i ‘viva’ perquè volem viure. Fruit del suport rebut, vull estar aquí i vull donar a canvi de res, cosa que m’ha donat una enorme satisfacció”.

Vallviva Festival
Finca les Brides
17178 Camprodón

entrades@vallviva.cat
www.vallviva.cat

Comparteix aquest article