CELEBRA ‘LA FÊTE’ AL RESTAURANT CENTONZE DE LE MÉRIDIEN 5*

Al bell mig de les Rambles, una de les pauses més icòniques que pots fer a Barcelona és entaular-te al restaurant CentOnze

i gaudir a través dels finestrals de l’espectacle en moviment de l’emblemàtic passeig. Per Nadal els divertiments estan al mateix establiment, perquè t’ofereix menús especials sota el concepte ‘La Fête’, la proposta de glamour dissenyada pels hotels Le Méridien.

El més important: la cuina és extraordinària!

La dedicació d’aquest 5* es fa palesa a plats com el filet de cérvol a la brasa, el llobarro amb tallarines de calamar, el capó farcit amb 24 hores de cocció o el llom de turbot amb guisat de múrgoles. Sense oblidar els clàssics: l’escudella amb galets i pilota, el caneló de Sant Esteve… que aquí s’enlairen amb tocs de nivell com ara la beixamel trufada. Els xefs del CentOnze s’han esmerçat a dissenyar menús per als àpats de Nadal plens de sabor i de bon gust, que són dues coses diferents, però que aquí hi són. I fan servir producte de proximitat, literalment, ja que s’abasteixen a La Boqueria que està exactament a 111 passes de la seva cuina.

Aquí fruiràs un pla exquisit on celebrar els dinars o sopars de festes amb la família, els companys de feina o els amics. Viureu l’experiència ‘La Fête’, és a dir, que cada detall està cuidat, des del parament de la taula fins a la playlist seleccionada per Nouvelle Vague. I és que el restaurant CentOnze s’allotja a l’hotel Le Méridien Barcelona, l’hotel familiar i de negocis que desperta els teus sentits i on el bon tracte està sempre garantit.

Ja tens la destinació per als teus àpats de Nadal i Cap d’Any. Amb menús excel·lents a preu molt acurat, salons privats i a una ubicació privilegiada on pots practicar el voyeurisme de La Rambla (però apartat del xivarri). Fes genial la teva trobada, cita la gent que t’estimes al CentOnze.

Nit de Nadal (79€, nens 30€).
Dinars de Nadal (79€)
Dinars Sant Esteve (69€).
Sopar de gala de la Nit de Cap d’Any (159€, nens 49€).
Brunch d’Any Nou (59€).
Menús per a empreses i grups (des de 42€).

Restaurant CentOnze a l’Hotel Méridien 5*
La Rambla, 111
Barcelona
Tel. 93 316 46 50
www.lemeridienbarcelona.cat

Comparteix aquest article