LES MILLORS TERRASSES D’HOTELS DE BARCELONA

Tocar el cel

La Terrassa del Pulitzer

The Roof a The Barcelona Edition

Skybar al Grand Hotel Central

Goja Rooftop

La Terrassa del Pulitzer

The place to be

Pioner a Barcelona del concepte ‘hotel amb terrassa’, el Pulitzer va enamorar el públic local amb la idea de prendre una copa allà dalt, a tocar del cel. Aquest estiu renova l’espai i ofereix actuacions en directe els dimecres i sessions amb DJ de dijous a diumenge, sempre donant suport a músics de l’escena independent de la ciutat. A més de còctels i plats informals a càrrec del xef Marc Pérez. Una aposta imperdible en tots els sentits (està darrere de El Triangle, a tocar de Plaça Catalunya). Al vespre, és el lloc on veure i deixar-s’hi veure.

Hotel Pulitzer 4* S
#BuenasTardesPulitzer
Cada dia de 18 a 24 h
c/ Bergara, 8. Barcelona
Plaça Catalunya
hotelpulitzer.es

The Roof a The Barcelona Edition

Un Jardi al Cel

Vegetació mediterrània, plantes aromàtiques, el color de la buguenvíl·lea, una piscina exterior… L’experiència a The Roof de l’hotel The Barcelona Edition és un esclat de sensacions, amb la incomparable panoràmica que l’envolta i la seva oferta gastronòmica: street food asiàtic, brunch de cap de setmana, còctels i opcions saludables com sucs naturals i kombutxes. Es gaudeix sobretot al capvespre, sota la llum tènue de les espelmes.

Estar a la desena planta d’un hotel de 5* és un privilegi i l’ambaixada barcelonina d’Edition demostra com d’inesperada i refrescant resulta aquesta col·lecció d’hotels de luxe. A més del jardí al terrat, conté 100 habitacions i suites, un restaurant d’autor, un club nocturn avantguardista i una cocteleria d’especialitat. Una proposta deliciosa.

The Roof a The Barcelona Edition 5*
Obert cada dia d’11h a mitjanit
Av. de Francesc Cambó, 14
Jaume I
www.editionhotels.com/barcelona

Skybar al Grand Hotel Central

Capvespres de Luxe

La terrassa amb les vistes més espectaculars de tots els hotels de Barcelona, segons asseguren molts assidus, està feta per a qui no es conforma només amb un panorama bonic. Gaudeix de la posta de sol mentre prens una copa o un refrescant còctel, firmat pel mixòleg Manel Vehí, a la zona de bar o a la de gandules, o assaboreix un deliciós sopar mediterrani al costat de la piscina infinity, que es fusiona amb unes vistes impressionants del barri Gòtic, la catedral de Barcelona, les antigues muralles o el mateix Born.

Aquesta terrassa sorprèn: no esperem trobar en un carrer transitat i central com la Via Laietana, un espai tan tranquil i una de les millors piscines d’Europa segons el portal turístic European Best Destinations.

Grand Hotel Central 5*
Accés públic limitat: de dilluns a divendres obre de 13 h a mitjanit, dissabtes i diumenges de 19 h a mitjanit (16 € amb una consumició inclosa).
Via Laietana, 30. Barcelona
grandhotelcentral.com

Goja Rooftop

al Renaissance Barcelona Hotel

Qui prova les terrasses a les alçades ja no vol tornar a trepitjar el carrer i qui descobreix Goja Rooftop se’n fa adepte. Ubicada a la vuitena planta del Renaissance Barcelona Hotel, a tocar del Passeig de Gràcia i amb vistes privilegiades de la ciutat, Goja Rooftop ofereix ambient gastronòmic, relaxat i casual. La seva carta et delectarà amb una proposta atrevida i d’essència mediterrània i els migdies d’entre setmana hi pots dinar un saludable menú de Poke Bowls. Gaudeix els vespres d’estiu amb la seva proposta d’afterworks musicals per combinar amb còctels d’autor. Sortir de terrasses s’ha convertit en un estil de vida que pots descobrir a Goja Rooftop del Renaissance Barcelona Hotel 5*.

Goja Rooftop a l’Hotel Renaissance 5*
Obert cada dia de migdia a mitjanit
Pau Claris, 122
(cantonada amb Consell de Cent)
Tel. 93 272 38 10

Comparteix aquest article