PALAFRUGELL ES PREPARA PER GAUDIR D’UN NADAL AMB NOVETATS I MOLTS PREMIS!

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell i l’Ajuntament, conjuntament amb l’associació de comerciants Oohx!gen, han traçat les línies del que serà enguany la campanya de Nadal

sempre seguint les mesures sanitàries i molt pendents de l’evolució de la pandèmia.

La campanya comercial de Nadal se centrarà en tres eixos principals:

1.- Millorar la imatge dels espais comercials per tal de potenciar-los i incorporar-los com un espai lúdic per als ciutadans, amb la instal·lació de l’habitual enllumenat de Nadal i la col·locació de diverses figures nadalenques als carrers del centre.

2.- Organitzar activitats a l’aire lliure, de petit format, a fi d’evitar aglomeracions de persones en espais tancats.

3.- Donar suport a l’associació de comerciants de Palafrugell Oohx!gen Palafrugell Comerç i Negocis, per tal de reactivar l’activitat del centre del poble i promocionar el petit comerç de proximitat. En aquest sentit Oohx!gen continua amb la ja consolidada Ruleta de premis, que enguany sempre hi haurà premi segur i incorpora un atractiu sorteig d’un val de 10.000 € a un sol guanyador, per gastar als comerços participants en la campanya. A més, i tenint en compte els infants, el 4 de gener, organitza una Ruleta Infantil, amb premis adaptats a aquest públic.

Enguany, es recuperen diverses activitats ja tradicionals al municipi com: l’acte d’Encesa de l’Enllumenat que donarà el tret de sortida al Nadal, el divendres 3 de desembre, a Plaça Nova i que anirà acompanyat de l’escudella feta pels alumnes de l’INS Baix Empordà i del posterior concert de Rock’n’Roll Brothers, als porxos del Mercat; la Fireta solidària de les escoles, a benefici de La Marató de TV3; la Quina, adaptant les mesures de seguretat, amb cita prèvia i un únic cartró per a tota la sessió; o el Pinxo d’Aigua, organitzat per l’àrea d’esports.

Tanmateix, els carrers estaran animats amb la instal·lació del fil musical, que seguirà l’horari comercial i estarà actiu fins al 6 de gener, i les activitats infantils i familiars que s’han programat, com un Trenet de Nadal, jocs gegants tradicionals, el Caga Tió popular, màgia itinerant, entre moltes altres activitats organitzades per les entitats i associacions del municipi.

Per Cap d’Any torna la festa a la plaça de l’Església amb Kharloss Selektah i als locals d’oci nocturn de la vila.
I com no podia ser, els més petits de la casa tornaran a gaudir de la Cavalcada de SS.MM. els Reis Mags, tant a Palafrugell com a Llafranc, el dimarts 5 de gener.

Per altra banda, s’ha decidit definitivament deixar d’organitzar la Pista de Gel, considerant necessari replantejar les accions de promoció i dinamització, que fins ara s’anaven realitzant, amb la finalitat de reactivar l’activitat comercial al municipi, donant un nou impuls a l’oferta lúdica i dinamitzadora durant les vacances de Nadal i adequant-la a la nova situació postpandèmia.

Palafrugell continua apostant per un comerç de proximitat, conscienciant de la importància del consum al comerç local i organitzant activitats que no suposin un alt impacte per al medi ambient, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, per tal de fer gaudir a veïns i visitants, de manera responsable, del Nadal a Palafrugell.

El programa complet de totes les activitats d’aquest Nadal es pot consultar a www.visitpalafrugell.cat i tota la informació de la campanya comercial a www.oohxigen.cat/nadal

Ajuntament de Palafrugell
C. Cervantes, 16
17200 Palafrugell
Tel. 972 613 100
ajuntament@palafrugell.cat
www.palafrugell.cat

Oohx!gen
C/ de la Font, 1
17200 Palafrugell
hola@oohxigen.cat
www.oohxigen.cat

Comparteix aquest article