LLANÇÀ

Llançà és una petita vila mediterrània d’uns 5.000 habitants i amb una extensió de 28,625 Km2.

S’ubica en una vall, enmig d’un paisatge únic que combina mar i muntanyes, a la comarca de l’Alt Empordà, al nord-est de Catalunya i a uns 30 km de la frontera amb França. A més, disposa d’una extensió de 7 km de costa, amb 22 platges i cales petites amb molt d’encant.

Llançà queda envoltada tant per terra com per mar, per dos espais naturals protegits, el Parc Natural del Cap de Creus i el Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera.

Per tal de preservar el nostre entorn, apostem per un turisme sostenible, proper i amigable amb el medi ambient.

L’excel·lent oferta de platges i petites i tranquil·les cales que ofereix Llançà, el paisatge únic i característic de la zona,

la riquesa d’elements significatius de patrimoni cultural – des del megalític (amb dòlmens i restes prehistòriques) a restes significatives de l’arquitectura preromànica – i la gran oferta d’activitats, fan de Llançà un destí ideal per gaudir unes vacances inoblidables en família, en parella, en grup o  fins i tot en solitari!

Tranquil·litat per a tu i per la teva família, seguretat, aventura, descoberta de patrimoni de diversos períodes històrics, la frescor del mar, el benestar de la naturalesa i la descoberta de paisatges únics, la degustació i adquisició de productes de km 0 i de qualitat, experiències noves i una gran varietat d’activitats per a tots els públics, són algunes de les sensacions que podràs experimentar a Llançà. I si ja ens has visitat, esperem la teva tornada amb propostes noves pensades especialment per a tú i pels teus.

Anima’t i vine a gaudir de l’essència de Llançà els 365 dies de l’any, t’hi esperem!

Oficina de turisme de Llançà
C. Camprodon, 16 -18
17490 Llançà
Tel. 972 38 08 55
Fax 972 12 19 31
turisme@llanca.cat

Comparteix aquest article