LA SOBRIETAT I L’ELEGÀNCIA DE LA CUINA DE CARLES GAIG

Una cuina tradicional renovada, d’extraordinària personalitat.

Aquesta és la proposta del xef Carles Gaig, que recentment ha afegit un Sol Repsol a la llarga llista de reconeixements a la seva feina.

Amb la mateixa il·lusió de sempre per a continuar conquerint els seus comensals a La Cerdanya, un territori on se sent com a casa

Amb més de cinc dècades a la primera línia de l’alta cuina, és considerat un clàssic entre els seus clients i un mestre entre els seus col.legues de professió.

Hereu d’una saga de restauradors des de 1896, Gaig neix envoltat de fogons al barri barceloní d’Horta, on la seva família regentava una casa de menjars populars i on va aprendre el receptari tradicional català de la seva besàvia i de la seva mare.

Al llarg dels anys, Carles Gaig desenvolupa la saviesa culinària de la seva família a través d’una cuina personal que el fa mereixedor de nombrosos reconeixements. Carles Gaig parteix de la tradició de la memòria culinària catalana per a vestir els seus plats de contemporaneïtat.

Al Restaurant Gaig de la Torre del Remei (per la qual tant ell com la seva dona Fina Navarro, qui lidera la sala del restaurant, senten un especial afecte essent el lloc que van triar per a gaudir de les seves primeres vacances com a parella), el xef continua la seva aposta per la cuina identificada amb el territori: “Desenvolupar la feina que t’agrada en un entorn amb el qual et sents identificat és tot un regal”.

Amb un agradable menjador de grans finestrals i vistes al jardí de la finca, el Mercer Hotel Torre del Remei és el marc perfecte per a gaudir de la gastronomia de Gaig.

El restaurant proposa tant un menú degustació com plats a la carta, que inclouen alguns dels seus clàssics com el caneló Gaig amb crema de tòfona o l’arròs de colomí. Tot plegat, configura una experiència culinària d’alt nivell de la mà d’un dels xefs referents de gastronomia catalana actual i maridada amb una carta de vins que destaquen la identitat de cada plat.

Restaurant Gaig
Camí del Remei, 3
17539 Bolvir (Girona)
Tel. +34 972 88 37 40
restaurante@mercertorredelremei.com
www.mercerhoteltorredelremei.com

Comparteix aquest article