DEIXA’T EMPORTAR PER LA PASSIÓ DEL MON RURAL

Can Ribes és una masia típica catalana del segle XVI a Camós, Pla de l’Estany, amb una història que comença al segle XII. Vine a descobrir-la!

Can Ribes disposa de set habitacions molt àmplies dotades de tot el necessari per a una estada còmoda, agradable i garantint el descans. A més a més té un menjador de grans dimensions amb una càlida llar de foc que sorprèn a les tardes d’hivern. Per altra banda, la casa té una amplia terrassa coberta i unes golfes on poder gaudir de les magnífiques vistes del Baix Empordà i la característica silueta del massís del Montgrí.

A Can Ribes us hem preparat rutes marcades per a passejar a peu, a cavall, en bici o BTT.

Tot pensat perquè els nostres clients no hagin de fer gestions, desplaçaments ni trucades. Tenim un equip preparat per oferir-vos l’activitat que millor s’adapta als vostres interessos d’oci i tenint en compte tots els aspectes importants: lloguers d’equip, lloguer de cotxes, assegurances…

Btt

Disposem de mapes amb rutes de diferents dificultats. Disposem de més de 10 rutes (252 km senyalitzats).

Ciclisme

Podreu practicar ciclisme de carretera per vies de trànsit moderat amb recorreguts de desnivells variats, amb rutes planeres en direcció a la Costa Brava.

Rem

Us facilitem el contacte amb els clubs i la possibilitat de gestionar-vos la inscripció a cursos. Practiqueu el rem a les aigües tranquil·les de l’Estany. Teniu 2.134 m de llargada, 98 m de diàmetre, 3.500 m d’entorn i 15 m de profunditat.

Excursions a cavall

Oferim rutes guiades per professionals. Hem arribat a un acord amb l’hípica més propera de manera que no us caldrà moure-us de Can Ribes per saber rutes, horaris, etc.

Senderisme

Agafant el mas Can Ribes com a punt de sortida, us hem preparat excursions d’una o diverses hores.
Us facilitarem els mapes que hem elaborat i us explicarem quines són les marques he heu de seguir per gaudir de l’excursió i no perdre-us!

Casa Rural Can Ribes
PG 00048
17834 Camós (Girona)
(+34) 606 82 23 06
info@canribes.com
canribes.com

Comparteix aquest article