ÉSDANSA ARRIBA A LA 38a EDICIÓ

Es confirma la 38a edició de l’Ésdansa i s’obren les inscripcions de l’Esdansa’T, la línia formativa del Festival

El Festival Ésdansa, tal i com va avançar en una nota informativa a mitjans del mes de maig,

continua treballant, amb molta il·lusió, per a presentar la 38a edició que se celebrarà el proper  mes d’agost, adaptant-se a les mesures sanitàries i de protecció tant dels artistes, voluntaris i membres de l’equip Ésdansa així com del públic general.

En aquest punt, l’organització del festival anuncia que l’edició d’aquest any queda reduïda a 4 dies, de dijous 20 a diumenge 23 d’agost, però amb la voluntat de mantenir un esdeveniment consolidat. Així mateix, l’organització també comunica que presenta una nova edició d’Ésdansa’T, la línia formativa del festival.

Ésdansa’T obrirà inscripcions el proper dimecres 15 de juliol.

L’oferta de tallers per a infants, que durarà tota la setmana, serà en format online supervisat i creat pel Duet Daura. El contingut versarà a l’entorn de la música i les danses del Pirineu. La formació online per als més petits es podrà complementar amb l’espectacle presencial El Bagul de la música tradicional que es podrà veure al dissabte 22 i el diumenge 23 a les 12 del migdia. L’espectacle serà gratuït però caldrà reserva prèvia al web (www.esdansa.cat). En canvi l’oferta per a joves i adults serà en format presencial i es concentrarà el dijous 20 i el divendres 21 d’agost. Aquest any els tallers tindran tres línies de treball:

  • Línia de dansa tradicional catalana a partir de la col·laboració amb l’Esbart Ciutat Comtal i l’Esbart d’Olot
  • Eines per ballar amb Santi Serratosa i Toni Jodar i Montse Colomé
  • Mirades a altres tradicions provinents d’altres territoris.

Així mateix, com a novetat, aquest any, per a aquells que no puguin participar entre setmana, es proposa un taller obert a tot el públic i amb qualsevol nivell de dansa, el dissabte 23 d’agost de 10 a 11.30 hores. El conduirà el grup Elai Alai del País Basc i serà limitat amb inscripció prèvia amb un preu de 10 € a través del web del festival.

Tot i les adaptacions d’aquesta edició, Ésdansa’T, el Campus de la dansa d’arrel tradicional, es convertirà de nou en el màxim referent formatiu.

Així mateix, el proper dijous 23 de juliol, la direcció del Festival Ésdansa donarà a conèixer el contingut artístic dels 4 dies de Festival a través d’un kit de premsa que inclourà una nota de premsa, imatges del festival i declaracions institucionals. Així mateix, es podran gestionar entrevistes personalitzades amb Núria Feixas, directora del Festival Ésdansa.

Espai de Dansa d’Arrel Tradicional.
Carrer La Fageda , s.n.
17178 Les Preses
marboleny@marboleny.cat
972 69 34 85
www.marboleny.cat

Comparteix aquest article