PARC D’ANIMALS DELS ANGLES

Veure de ben a prop segons quins animals sembla impossible,

però al Parc d’animals dels Angles això es converteix en una realitat. Més de 200 animals viuen en un parc a quatre passes de l’estació d’esquí de la zona.

Són animals salvatges dels Pirineus en el seu hàbit natural

i això ho transforma en una visita adequada per a tota la família. La visita es fa a peu, seguint uns circuits ja marcats. N’hi ha dos: un de curt i un de llarg, que poden durar una o dues hores, respectivament. Per veure’ls, però, cal anar ben preparat: bon calçat i roba d’abric per si fa mal temps.

Entre d’altres hi podem veure l’ós bru.

Tot i que ja fa uns anys que d’aquests animals n’hi ha molt pocs als boscos del Pirineu, allà n’hi trobem dos exemplars. També hi podem veure daines. Tant a elles com als óssos, els visitants els reparteixen llaminadures que els han donat els cuidadors dels animals. Les daines, però, de la mateixa manera que els cérvols, mengen amb desconfiança davant dels estranys.

Els animals més grans que trobem al parc són els bisons

Fa més de mil anys als Pirineus hi havia animals que s’hi assemblaven, però ara ja no en queden. Al Parc dels Angles també hi podem veure isards, marmotes, porcs senglars, cabirols, cabres salvatges i llops. Anar de visita al Parc d’Animals dels Angles és viure intensament una aventura a la muntanya, al costat de la família o dels amics. Una excursió que t’enriqueix des de molts punts de vista.

Per anar-hi s’ha de pagar entrada. La dels adults val 13 euros; la dels nens, 11 euros, i si són més petits de quatre anys tenen l’entrada gratuïta.

Parc d’animals dels Angles
Les Angles (França) 66210
0033 (0)4 68 04 17 20
parcanimalier@aol.com

Comparteix aquest article