XXV FESTA DEL TRINXAT DE PUIGCERDÀ

El proper dissabte 29 de febrer Puigcerdà acollirà la 25ena edició de la Festa del Trinxat, principal mostra gastronòmica de la comarca i una cita obligada pels amants de la cuina cerdana.

La festa del Trinxat ha esdevingut una trobada multitudinària, on anualment assisteixen un miler de comensals, provinents principalment de Puigcerdà, la Cerdanya, Catalunya, França i Andorra, on gaudeixen d’ un sopar de gala que serveix d’ aparador de la gastronomia local, amb el seu plat més reconegut” el Trinxat” com a protagonista.

Aquesta cita gastronòmica pretén posar en valor els productes de la terra. En aquest sentit els productes de Km0 hi seran ben presents no només amb la col d’ hivern al capdavant ( col tocada pel fred) i que serà íntegrament de producció ecològica, sinó també amb les trumfes , els formatges i embotits i un segon plat elaborat pe Cuina Pirinenca de Cerdanya.
Al llarg del sopar hi haurà diferents espectacles d’ entreteniments i moltes sorpreses ja que aquests any fem el 25 aniversari de la Festa del Trinxat, estem de celebració!! I la vetllada es clourà amb un ball a càrrec de l’ orquestra Stresband.

El preu de les entrades serà el mateix que els darrers anys 27.50 € i els tiquets es podran adquirir a l’ oficina de turisme a partir del proper 5 de febrer.

A banda del sopar i per 3er any consecutiu, tots els dijous del mes de febrer els diferents bars i restaurants del municipi , que al llarg de l’ any ofereixen tapes els dijous al vespre ( pintxo pote) afrontaran el repte de crear tapes amb els principals ingredients d’ aquest plat tan reconegut.
A més durant tot el mes de febrer els restaurants col·laboradors amb la Festa del Trinxat oferiran dins de les seves cartes i menús l’ opció de degustar el tradicional Trinxat de Cerdanya.
El cartell anunciador de la festa d’ enguany és obra de l’ artista Miquel Rosell.
La festa del Trinxat l’ organitza l’ Ajuntament de Puigcerdà i el Patronat Municipal de Turisme, amb la col·laboració imprescindible de l ‘ associació Cuina Pirinenca de Cerdanya i de diversos restaurants, pastissers, proveïdors i establiments de Puigcerdà i comarca.

Oficina de Turisme de Puigcerdà
Plaça de Santa Maria, s/n
17520 Puigcerdà
972 880 542
info@puigcerda.cat
turisme@puigcerda.cat
www.puigcerda.cat

Comparteix aquest article